när är en bra tid att bli gravid?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-12
Beslutet att skaffa barn är en stor. När du väljer att ta ett tillägg till din familj, inser att det är ett permanent sådant. Utanför ge upp ditt barn för adoption, att valet bli gravid är en som kommer att påverka resten av ditt liv. Om du funderar på att försöka bli gravid, kan du överväga flera faktorer som hjälper dig att veta om detta är den bästa tiden för dig

hälsosamma val

Om du planerar att bli gravid, kommer du vill se till att du gör hälsosamma livsstilsval. En bra tid att bli gravid kommer efter att du har besökt din gynekolog så att du är frisk. Dessutom bör du börja ta prenatal vitaminer innan bli gravid för att se till att ditt barn får alla näringsämnen han behöver, vilket är särskilt viktig under de inledande skedena av utveckling. Ät en hälsosam kost och vara medveten om objekt att undvika, såsom alkohol, stora mängder koffein, råa fiskar och objekt med nitrater, såsom korv och deli kött.

Support System

Du behöver en stort stöd när du är gravid. När din kropp förändras med en växande baby, blir du trött och sannolikt känslomässig från tid till annan. En förståelse och stödjande make och vänner eller familjemedlemmar som kan erbjuda stöd, råd och förståelse kommer att vara mycket värdefullt under din graviditet.

Ålder

Den bästa tiden i ditt liv att bli gravid är när du är yngre än 35 år gammal. Även om det finns många människor som föder friska barn efter 35 års ålder, finns en ökad risk att barnet kunde ha utvecklingsmässiga problem, till exempel Downs syndrom.

Ekonomi

med ett barn är dyrt. Det skulle vara klokt att ha din ekonomi i ordning innan bli gravid. Detta kommer att vara särskilt viktigt om du planerar att stanna hemma med ditt barn medan din make fungerar, så vet om du har råd att leva på bara en lön. Dessutom, om du planerar att fortsätta arbeta, måste du faktor i kostnaden för barnomsorg.

När du är redo

I slutet av dagen, den bästa tiden för en kvinna att bli gravid är när hon är klar. Allt i hennes liv kan finnas i plats för henne att ha ett barn, men om hon inte är känslomässigt redo för att göra de uppoffringar som krävs för att bli mor, måste hon vänta.

Previous:nothing Next:hög kalori diet för spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man förstår vad som orsakar ett kliande näsa
 • Hur lång tid tar det Yasmin att bli effektiva?
 • Tillbaka smärtlindring massage
 • hur man kan sluta röka
 • tillväxt av preemies
 • graviditet information för män
 • växtbaserade behandlingar för degenerativ disksjukdom
 • fakta om magen bakterier
 • Vilka är skälen för en tidig menscykel?
 • typer av ortopediska arm hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com