naturliga botemedel för nattliga svettningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-05
Nattliga svettningar och värmevallningar kan vara oerhört obehagligt. Ofta personer som lider av dem inte förstår deras orsaker eller vad de kan göra åt dem. Vissa människor försöker förändra deras lakan dagligen, medan andra sover på en obekväm handduk. Men det finns bättre metoder

linfrön

Linfrö har visat sig bli en av de mest effektiva behandlingar av nattliga svettningar och andra symptom på klimakteriet, enligt en artikel av förebyggande Magazine. Postmenopausala kvinnor är inte bara individer som lider av nattliga svettningar, så linfrö kan en naturlig behandling för någon. Du behöver ca 40 gram av linfrö per dag för att det är effektivt. Blanda det med din soppor och andra rätter eller stänka på jordnötssmör toast för en god energi kick. Vissa människor väljer att blanda det med yoghurt eller dricka det blandas med mjölk. Du kan också laga en del av dina livsmedel med linfrö olja, men tänk på att linfrö olja har en något skumt smak som inte är för alla.

Sage

Herbwisdom. com föreslår att man använder salvia att behandla klimakteriet nattliga svettningar. Salvia är tillgänglig i tablettform och är normalt föreslås för kvinnor i klimakteriet, men återigen, kan någon som lider av nattliga svettningar prova detta växtbaserade behandling. Sage tabletter kan normalt att finnas online eller på din lokala hälsokostaffär. Använd en hög kvalitet tillägg och se vad du köper är naturligt. Traditionellt har salvia varit en stark botemedel mot nattliga svettningar, värmevallningar och andra klimakteriebesvär. Det anses vara ett kyl-och torkmedel, vilket är varför den har använts under nattliga svettningar. Sage tabletter bör inte konsumeras av gravida eller kvinnor som ammar. Med bara en dos om dagen kommer att gynna de allra flesta.

Vitaminer och mineraler

nattliga svettningar och värmevallningar beröva våra kroppar av flera nödvändiga vitaminer och mineraler. Se till att du tar ytterligare tillskott och vitaminer som ersättare. Du kan vara särskilt utsatta av vitamin B och C, magnesium och kalium.

Previous:nothing Next:hur är koldioxid transporteras genom blod?





Relaterade artiklar


 • Fakta om friska lungor
 • Vilka är fördelarna med Tai Chi för äldre?
 • botemedel för en öronvärk
 • den bästa medicinen för spädbarn med sköldkörtelproblem
 • vad man ska packa i en arbetsmarknad väska
 • Hur läkarna diagnostisera svampinfektioner?
 • effekterna av nikotin på blodkärlen
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • hur man kan sluta röka
 • varför använda plast byxor?




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com