processen med angiogenes

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-16

Du behöver:
mycket vatten
. Grapefrukt, tranbär, granatäpple och andra hälsosamma juicer.
Detox teer som ryska Kombucha te, finns på hälsokost butiker.
Detox kosttillskott, såsom mjölk tistel frö.

Vad är Angiogenes?

Angiogenes är en process där ny kapillär blodkärl bildas. Detta är en normal process i kroppen. Angiogenes är avgörande för läkning av sår. Den spelar en viktig roll i att återställa skadad vävnad och återställa normala blodflödet efter skada. Det är också en viktig del i tillväxten av fostret under graviditeten.

Hur normalt Angiogenes Producera blodkärlens

Produktionen av blodkärl genom angiogenes följer en ordnad process. Först skadade vävnader dö. Dessa döda vävnader producerar angiogena tillväxtfaktorer som är fördelade över hela närliggande vävnader. Dessa angiogena tillväxtfaktorer binder till specifika receptorer i det befintliga blodkärl, vilket föranledde endotelcellerna att producera nya molekyler och enzymer, som löser upp små hål i membranen i befintliga blodkärl. Endotelcellerna flödet sedan genom dessa upplöstes hål mot döda vävnader, vilket tillsammans med dem integriner som drar den nybildade blodkärl framåt.

För att spetsen på blodkärlen att passa in i hålen, är metalloproteinaser produceras för att lösa upp vävnader på den. Som fartyget expanderar, är den vävnad monterad tillbaka runt fartyget. Nybildade endotelceller form sedan i provrör blodkärl, varje ansluter till varandra för att bilda öglor för blodet att cirkulera. Glattmuskelceller ge stöd för att stabilisera dessa nybildade blodkärl. När allt detta är gjort kan blod börja sedan passera genom dessa blodkärl.

Angiogenes och Sjukdomar

Kroppen kan ibland misslyckas med att kontrollera handlingar angiogenes. I vissa fall kan angiogenes leda antingen till en kraftig tillväxt av celler eller kapillärt blodkärl, eller det kanske inte kan producera tillräckligt med blodkärl att upprätthålla kroppens celler. När detta händer, kroppsliga sjukdomar och hälsoproblem kan uppstå. Överdriven angiogenes kan leda till sjukdomar som cancer, reumatoid artrit, diabetes blindhet, psoriasis, åldersrelaterad makuladegeneration och flera andra sjukdomar. Å andra sidan kan avsaknaden av angiogenes leda till kroniska sår, kranskärlssjukdom och stroke.

Överdrivet Angiogenes

Den mänskliga kroppen innehåller minst 20 olika angiogena tillväxtfaktorer. När kroppen inte reglera produktionen av dessa tillväxtfaktorer och fler av dem produceras än vanligt får talan av naturliga angiogena hämmare vara överväldigad och mer avvikelser kan förekomma. Den nybildade blodkärl kan förgöra det normala vävnader, livnär sig på de döda vävnader och sedan producera mer angiogena tillväxtfaktorer och blodkärl. Den nybildade blodkärl kan därefter multiplicera, av vilka vissa kan lämna in i andra organ i kroppen. När detta händer får cancer och andra sjukdomar dödliga förekomma.

Otillräcklig Angiogenes

Otillräcklig angiogenes, ett fenomen mitt emot överdriven angiogenes, kan också förekomma. Detta är en instans när kroppens vävnader inte kan producera tillräckligt angiogena tillväxtfaktorer för stöd till produktion och tillväxt av nya blodkärl. När detta inträffar kan blodcirkulationen inte kan fullföljas och vävnadsdöd kan uppstå. Skadade vävnader får inte helt läkt eller återställas på grund av bristande blodkärl och som sådan får sår inte läker. Detta villkor kan leda till missbildningar eller sjukdomar i hjärtats kranskärl och andra organ i kroppen.

Previous:nothing Next:hur du kontrollerar om ditt barn är annorlunda eller speciell

Relaterade artiklar


 • hur man stanna hydrerade under sommarmånaderna
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • Hur kan jag stoppa menstruationsblödningar?
 • Vilka är fördelarna med Tai Chi för äldre?
 • Hur fungerar en alunstift arbete?
 • vad är perceptuella anpassning?
 • påfrestningar på nacken övningar
 • smärtlindring för din tid
 • hur man kan förebygga kroniska sjukdomar
 • symptom på cystor på äggstockarna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com