vägbeskrivning till första svar graviditetstest

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-11
Graviditetstester erbjuda ett billigt, pålitligt sätt att upptäcka graviditet. De flesta hem tester använder urin för att upptäcka hormoner som indikerar befruktning har skett. Ett av dessa tester görs av First Response. Testet är cirka 99 procent korrekt. Du kan köpa en tvåkomponent av First Response Graviditetstest för ca $ 10 till $ 15

Steg ett

Köp ett första svar graviditetstest från din lokala affär eller apotek. Vänta tills nästa morgon att använda den. Morgonurin har vanligtvis den högsta koncentrationen av humant koriongonadotropin (hCG). Detta är det hormon som visas under graviditet och upptäcks av blod och urin graviditetstest. Om du inte använder testet först på morgonen, sedan vänta minst tre till fyra timmar sedan du senast kissat innan du använder testet. Också använda testet så tidigt som den första dagen av dina missade perioden för bästa precision. First Response ger korrekta resultat för en del kvinnor så tidigt som fyra dagar före den tidtabellsenliga uppkomsten av deras tid, men desto närmare är du att din förväntade tid, desto mer sannolikt att du får ett korrekt resultat. Orsaken är att vissa gravida kvinnor har låg hCG snart efter befruktningen som kan påvisas med ett urinprov.

Steg två

Ta bort pinnen graviditetstestet ur förpackningen och ta plastlocket från spets stick. Medan urinera, håll fast vid plasten slutet och sänk ned mjukt, absorberande änden till din ström av urin i minst 5 sekunder. Om du vill kan du kissar i en ren kopp och håller den mjuka spetsen av teststickan i urinen i 10 sekunder.

Steg tre

Sätt på locket på absorberande änden av teststickan och lägga stick på en plan yta, med resultatet fönstret uppåt. Vänta 3 minuter och kontrollera resultatet fönstret. Om du bara ser en rosa linje, är du inte gravid. Om du ser två rosa linjer, du är gravid. Läs inte provningsresultaten efter 10 minuter har gått, eftersom resultaten kan vara felaktig.

Previous:nothing Next:graviditetstest faq

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka
 • lättnad för värmevallningar
 • hur man kan gå off vikt snabbare
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • hur man kan sänka triglycerider med mat
 • vad är etiologin av hypertoni?
 • hur man kan kontrollera status för en graviditet Medicaid program online
 • bröstförminskning & graviditet
 • om osteopater
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com