barn viktminskning strategi

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-14
Enligt Center for Disease Control and Prevention (CDC), 17 procent av barnen mellan sex och 11 räknas som fetma. Dessa barn är mer benägna att utveckla hälsoproblem som högt blodtryck och ledproblem. Tyvärr innebär fetma risker för psykiska problem som låg självkänsla också. Därför är det viktigt att närma viktminskning med ditt barn kärleksfullt och som en familj verksamhet

strategin för barnets viktminskning

diet för barn skiljer sig från diet för vuxna. Vuxna har avslutat sina växtperioden. Barn, å andra sidan, fortfarande växer. De behöver kalorier för att stödja optimal tillväxt. Drastiska kostvanor och utesluta vissa livsmedel inte är idealisk viktminskning strategier för barn.

Viktminskning strategi

öka den fysiska aktiviteten. American Academy of Pediatrics föreslår en timmes fysisk aktivitet om dagen. De betonar också att dessa aktiviteter kan delas upp och barn bör begränsa sin tid framför TV, dator, etc. till endast två timmar per dag eller mindre. Här är några idéer för aktiviteter: Få ihop familjen och gå i 30 minuter efter varje måltid. Gå med i en hälsoklubb som YMCA. Gå ditt barn med i Facebook för fritidsaktiviteter som fotboll eller baseball.

Minska kaloriintaget genom att ersätta kaloririka livsmedel med näringsrika livsmedel som är låg i kalorier. Hellre än att plocka upp en måltid på familjens favorit restaurang, att laga mat hemma minska kalorier. Uppmuntra ditt barn att delta med tillagning av måltider. Denna verksamhet lär barn om hälsosamma val av livsmedel.

Prova några kostförändringar också. Var noga med att äta frukt och /eller grönsaker vid varje måltid. Begränsa läsk och fruktjuicer. Byt helfet produkter med lägre fetthalt alternativ. Ersätt till exempel helmjölk med den fettsnåla sort.

Portion kontroll är också viktig. Lär ditt barn hur man identifierar rätt portionsstorleken. Du kan också köpa del-kontrollerade behandlar som den 100-kalori förpackningar du hittar i cookie gången i din butik.

Forge en sund relation till mat. Ökat födointag sammanfaller ofta med perioder av stress och depression. Uppmuntra ditt barn att uttrycka sina känslor snarare än att äta dem.

Varningstecken en ätstörning

Så många som 10 procent av ätstörningar uppstå när ett barn är 10 år eller yngre, säger National Association of Anorexia nervosa och relaterade besvär (ANAD). Om ditt barn blir besatt av mat, börjar hoppa över måltider eller börjar gå ner i vikt, kan detta vara ett tecken på en ätstörning, enligt Nemours Foundation.

Previous:nothing Next:låg Carb diet under graviditeten

Relaterade artiklar


 • spädbarn åksjuka läkemedel
 • graviditet halsbränna behandling
 • hur man ska värdera solskyddsmedel
 • pediatriska hudvård plan
 • baby amning kost
 • övningar för att minska magen och övre abs
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • naturlig botemedel för pediatrisk förstoppning
 • hem rättsmedel för barn med hög feber
 • Vad är pH av saliv?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com