citronsaft botemedel

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-25
Citronsaft har uppfriskande fastigheter i mat och dryck. Bland de många fördelarna är citronsaft s renande egenskaper externt och internt

Properties

I första hand består av vatten, innehåller citronsaft citronsyra, vilket gör det tårta. Dess näringsvärde inkluderar vitamin C, den viktigaste näringsämne i citronsaft, och mindre mängder tiamin, magnesium, folat och vitamin B6. Citronsaft har låg fetthalt och kalorier (se ytterligare resurser).

Funktion

Enligt Nature Direkt 2U, har citroner funnit att "främja leukocyt bildning, lös celluliter, öka lymfatiska funktion och främja en känsla av välbefinnande "(se Referenser 1). Citronsaft är välgörande för huden.
Den antiseptiska och antibakteriella egenskaper i citron olja och saft gör det till en förmånlig behandling för insektsbett. Citronsaft stimulerar mag-tarmkanalen (se Referenser 1).

Externa

Holistisk Online rekommenderar en enkel hopkok på mycket fet hud. Tillsätt saften av en färsk, ekologisk citron till iskallt, destillerat vatten. Använd som ett plask, massera ditt ansikte i fem minuter. Skölj med färskvatten. Folklig visdom rekommenderar gnugga citron på "åldersfläckar" för att minska dem, men denna visdom är ogrundat (se Referenser 2).

Inre

Använd citronsaft som en renande lavemang. Enligt ordination för näringsmässiga Healing, rengör en citron-juice lavemang tjocktarmen av toxiner. Receptet balanserar kolon pH och kan lindra kolon åkommor inklusive förstoppning (se Referenser 3). Pressa saften från tre färska, ekologiska citroner. Lägg till två kannor med ljummet, ånga destillerat vatten. Temperaturen är viktig. Placera alla citron blandningen i ett lavemang väska. Smörj spetsen på påsen med vitamin E för att underlätta insättandet och att läka ingången och tjocktarmen. Med huvudet ner och nerifrån och upp, lägga till alla de citron blandningen. Rulla över på rygg och sedan på vänster sida. Massage din kolon när du flyttar. Börja med din högra sida och långsamt rör sig mot botten av din bröstkorg. Massera lossnar avföring. Fortsätt över magen och ner vänster sida. Håll vätskan under tre till fyra minuter och utvisa. Om innehav så mycket vätska är smärtsam, börja med mindre juice, stanna i position och andas djupt några gånger. Fortsätt. Börja igen om du utvisa vätskan.
Phyllis Balch rekommenderar om du använder citron-saften lavemang för förstoppning, använd en gång i veckan i växling med en kopp kaffe lavemang. När avföringen inte längre är illaluktande, kommer din kolon spolas och ren. För kolit, använd citron-saften lavemang en gång i veckan. Balch gjort citron-saften lavemang snabbt lindrar smärta orsakad av kolit (se Referenser 3).
Kom ihåg att rådfråga en hälso-och sjukvårdspersonal innan du använder ett lavemang.

Previous:nothing Next:hur man köper organ magneter för ångest

Relaterade artiklar


 • vad gör Lugols jod är testet för?
 • ms symptom: domningar
 • behandlingar för infertila män
 • hur man kan stimulera aptiten hos äldre
 • tecken och symtom på infektion efter förlossning
 • som gummy vitaminer är det bästa att ta för vuxna?
 • hur man förebygger njursten under graviditeten
 • hur man syntetisera testosteron
 • Kan jag ge mina barn förkylningsmedicin?
 • övningar för piggare bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com