fokus övningar för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-13
Barn har ibland svårt att fokusera, särskilt om de utför en uppgift som de inte tycker om, arbetar på ett skolämne de har svårt eller lider av ett tillstånd som ADD eller ADHD. Kognitiva övningar kan hjälpa barnen att utveckla grundläggande fokus färdigheter. Genom att använda dessa övningar får barnen förbättra sin förmåga att koncentrera sig över tiden, vilket resulterar i positiva beteendeförändringar samt

Relaxation Techniques

När man kombinerar en avslappningsteknik som djupa andetag med ett positivt visuellt bildspråk, kan hjärnan börja fungera bättre, vilket resulterar i en påtaglig förbättring fokusering förmågor. Hjärnan registrerar bildspråk prövningar, till exempel en löpare inbillar han förbereder sig för sin låt träffas, samma som om cyklisten var fysiskt förbereder. Därför, om barnet sitter och och föreställer sig att koncentrera sig på sin matte arbete och slutföra det framgångsrikt kan detta inträffa faktiskt över tiden.

Word Search

I varje livsmedelsbutik eller varuhus, finns det ord söka och korsord böcker inriktad mot barn. Dessa är fantastiskt sätt att utöva hjärnan att använda fokusering och koncentration färdigheter som krävs för att slutföra pussel. Även om inte alla barn är intresserade av dessa verksamheter kommer de som har timmar av njutning och förbättra deras inriktning färdigheter samtidigt. Du kan också göra det till en familjeaktivitet. Har en ledamot läst ledtråden högt tillsammans med antalet bokstäver krävs för att uppnå svaret och har resten av familjen upp på deras tänkande mössor komma med svaret.

Myntet Game

Att spela mynt spelet kommer inte bara att förbättra barns uppmärksamhet och fokusering färdigheter utan även minne och färdigheter sekvensering. För att spela behöver du en hög med mynt. Beroende på hur svårt du vill göra den sekvens kan du inkludera ett fåtal av varje mynt. Du behöver också en bit kartong för att täcka mynt och ett tidtagarur eller armbandsur med sekundvisare. Börja med att välja fem mynt i valfri kombination. Om du precis har börjat den här övningen kan du välja två ören och tre Nickels. Ordna mynt i sekvens och ha barnet titta på det för ett ögonblick. Täck sekvensen och tala om för barnet att använda mynt kvar i högen för att göra den sekvens hon bara såg. Vid denna punkt börjar stoppuret. När hon är klar, spela in hur lång tid det tog henne att göra detta arbete och om hon var korrekt. Om hon inte får rätt svar, har henne göra det igen förrän hon får det rätt. Allteftersom tiden går kan du öka svårigheten i spelet och se en förbättring i hennes fokus färdigheter. Detta spel är populära bland barn eftersom det är högt tempo och roligt.

Stödja barnet

Oavsett vad motion du väljer att använda, kom ihåg att du är barnets coach och cheerleader. Han behöver dig för att göra detta kul för honom, medan du stöder honom och ha tålamod att se honom igenom. Även om hans problem med en fokusering kan vara svårt för dig, kan den orsaka honom ännu större frustration. Ju mer stödjande du är, desto mer framgångsrik kommer han att vara.

Previous:nothing Next:tips om sorg rådgivning

Relaterade artiklar


 • om Provera medicin för klimakteriet
 • Hur får man en god natts sömn under graviditeten
 • graviditet vid 30 veckor
 • hur man får ett varaktigt inte återuppväcka ordning i Virginia
 • lämplighet planer för tonåringar
 • värmevallningar i början av graviditeten
 • den bästa drogförebyggande
 • hur du kan hjälpa Alzheimers hjärnan med naturliga kosttillskott
 • myter om gul karamellfärg
 • hur man förstår riskerna med att bära flip flops
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com