förebyggande av diabetes för ett barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-20
Barndiabetes, som barnfetma, har nått all-time high nivåer i USA. Medan vissa barn har alltid lidit av typ 1 eller juvenil diabetes, har läkare under de senaste 20 åren rapporterade mycket högre frekvens av typ 2-diabetes, som normalt tar årtionden att utveckla. Sjukdomen sätter barnen på en väg till en ohälsosam vuxen ålder, men i många fall föräldrar kan förhindra det genom att hålla barn i en hälsosam vikt, foder en hälsosam kost och se till att de får mycket motion.

Du behöver:
recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

lågt socker

Insulin produceras i bukspottkörteln och dess uppgift är att ta socker till cellerna för att användas som energi. Ett högt sockerintag gör att kroppen utvecklar en resistens mot insulin, vilket leder till en kedjereaktion som i slutändan leder till att bukspottkörteln inte kan producera tillräckligt med insulin för att reglera blodsockret. Håll sockerintag låg genom att begränsa eller eliminera skräpmat, socker läsk och fruktdrycker. Barn bör dricka 100% juice, och inte mer än 6 gram per dag.

Rimlig Delar

Fetma är definitivt kopplat till diabetes och del kontroll (eller brist på sådan) är direkt kopplad till fetma. Föräldrar bör motstå frestelsen att berätta för sina barn att städa sina tallrikar och istället borde lyssna när barn säger att de inte längre är hungrig mitten av måltid.

Lågfett

En del av viktkontroll är att undvika stekt mat, mättade fetter och transfetter. Servera rikligt med kokt eller grillad fisk låg i kvicksilver, massor av grönsaker, och bara magert kött. Fullkorn, magra mejeriprodukter och färska frukter kan hjälpa spetsa en diet se till att minimera risken av diabetes.

Riskfaktorer

Etnicitet är en bidragande orsak till typ 2-diabetes. Sjukdomen är vanligare hos afro-amerikaner, latinos, indianer och asiatiska amerikaner och Stillahavsområdet Islanders än i andra populationer.

Motion

Barn älskar att spela, och spela är motion. Få dem att gå, springa runt, leka i parken, och simning. Eftersom deras kompetensutveckling, uppmuntra dem att idrotta, cyklar rida, roller skate och skateboard. Utövar som en familj främjar ett barns önskan att hålla sig aktiva och friska hela livet.

Previous:nothing Next:alkoholförgiftning förebyggande

Relaterade artiklar


 • stadier av baby tillväxt under graviditeten
 • hur man använder dopplers
 • baby KORGVAGGA säkerhet
 • graviditet information för män
 • pediatriska hudvård plan
 • vegetarisk kost & tonåringar
 • hur man håller friska ögon på ett enkelt sätt
 • hur man kan bota en prostata infektion
 • hem botemedel för blödning
 • hur man rengör disk ur camping
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com