friska hjärtan för barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-09
Ett friskt hjärta behöver näring. Att hålla ditt barns hjärta friskt kräver uppmärksamhet på flera faktorer som bidrar till att säkerställa att ett barn är hjärtmuskeln växer och utvecklas korrekt och effektivt, precis som alla andra muskler i deras växande kroppar. Hjärtat är en muskel, och även om det kanske inte större än en knytnäve får arbete på optimal prestanda i årtionden. Gör din del att se till att ditt barns hjärta fungerar på bästa

Du behöver:. .
Recept för Yaz
Sjukförsäkringskortet.

Motion

Barn behöver motion för att utveckla starka muskler. Hjärtat är en muskel och behöver motion också. Uthållighet, uthållighet och styrka genom träning kommer att främja friska hjärtat tillväxt. Se till att barnet får tillräckligt med motion. Uppmuntra honom att gå ut och spela för minst en timme varje dag. Det spelar ingen roll om han är klättra i träd, åker skateboard eller spelar touch fotboll, är motion ett av de bästa sätten att se barnets hjärta kommer att växa frisk och stark.

Näringsrik kost

Vi vet alla hur frestande snabbt mat kan vara, men friställa den fettdrypande burgare-fest så mycket som möjligt. Visst kan frites och hamburgare vara en månatlig behandling, men överdriv inte. Dessa dagar, fler barn får diagnosen som överviktiga eller feta än någon annan generation. En hälsosam, näringsriktig kost rik på grönsaker, frukt och fibrer är det mest effektiva sättet att hålla kroppen och hjärtat näring. Täpper inte unga artärer med hög fetthalt, hög sockerhalt kost. Besök FDA hemsida för att visa daglig näring för barn och se till att de får tillräckliga portioner sin nödvändiga livsmedelsgrupper varje dag.

Utbilda

Lär barnen vikten av kost och motion tidigt i livet. Utveckla livslångt vanor börjar i barndomen. Uppmuntra hälsosamma mellanmål och matvanor. Glöm inte att följa din egna riktlinjer. Var en god förebild. Ta med dem till vetenskapen utställningar eller engagera dem i interaktiva online-aktiviteter på webbplatser som American Heart Association att undervisa dem om deras hjärta.

Previous:nothing Next:rätt sätt att administrera ögondroppar

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en nätansluten öra
 • menstruella kramp lättnad
 • lungproblem i spädbarn
 • Varför får människor magkramper när de kör?
 • smärta i brösten och lättnad
 • vad är naltrexon för?
 • hur är kolesterol mäts?
 • vegan viktminskning tips
 • naturlig hemorrhoid bota
 • russin gin botemedel mot artrit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com