graviditet viktminskning tips

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-21
Din graviditet har upphört men magen är fortfarande. Utan ursäkt att bära ett barn, du sugen på att förlora din graviditet vikt, men med din kropp så långt från hur du kommer ihåg det kan du bli modfällda. Hellre än att bli frustrerad, börja i liten skala för att sätta dig på vägen tillbaka till din före graviditeten kropp

Var realistisk

inte räknar med att ha din gamla kropp tillbaka om ett par veckor. Normalt förlora ditt barn i vikt bör ta tre till sex månader. Som ett faktum, enligt den tyska institutet för kvalitet och effektivitet i vården (IQWiG), bör kvinnor ta det lugnt ett par veckor efter förlossningen eftersom omedelbar ansträngande motion kan göra mer skada än gott. Det är en bra idé att vänta tills din sex veckor utnämning att få utöva klartecken från din läkare.

Amma

Det första du kan göra för att börja kasta pounds är amma. Amning brännskador mellan 200 och 300 kalorier per dag och kan börja så snart du föda. Amning släpper också hormoner som stöd livmodern att återvända till sin ursprungliga storlek, vilket hjälper magen tömma det.

Långsam och stadig

Att åka på en massiv diet efter förlossningen är bara en tillfällig lösning. Enligt Cochrane forskare, kvinnor som sakta krympa tillbaka till sin före graviditeten storlek inom en sex månaders tid är mindre sannolikt att vara överviktig 10 år senare. Ohälsosam bantning val kan påverka näringsvärdet i bröstmjölken också. Undvik bantning modenycker och tabletter. Istället vara konsekvent om att göra hälsosamma val av livsmedel så att du få och hålla din idealvikt.

Cardio

Kvinnor som uppnå bästa resultat på lång sikt kombinera hälsosamma val av livsmedel med konditionsträning. Men det är viktigt att du lätt tillbaka till din träning rutin. Efter att ha fått klartecken från din läkare, börja med långsamma promenader runt kvarteret. Kom ihåg att din kropp har genomgått stora trauman, så överdriv inte. Som ni stärka, låt ditt kort promenad förvandlas till en rask promenad. Innan du vet ordet av kommer du att makt går och smälter bort baby fett med de bästa av dem.
Om du har tillgång till pool, anser blanda lite simning i din utöva rutin. Simning inte bara toner hela kroppen, men är säker för lederna. Kom ihåg att sträcka väl före och efter varje träningspass.

Accountability

Få inkopplad Din situation kan lämna dig känslan hjälplös, emotionella och ensam. Hitta en vän som kommer att fungera som din redovisningsskyldighet partner och träning kompis. Det är alltid lättare att gå ner i vikt när man har någon att dela din träning med. Du kanske även vill prova en lokal grupp för nyblivna mammor. Chansen är din man eller partner letar efter ett sätt att bli mer engagerade. Har honom titta på bebisen när du går med dina vänner att utöva. Också överväga att gå med din man trycka på en barnvagn på kvällarna.

Previous:nothing Next:förebyggande av diabetes för ett barn

Relaterade artiklar


 • hur man undviker negativitet i ditt liv
 • övningar för piggare bröst
 • hur man applicerar en patch preventivmedel så den håller på
 • behandling för klämd nerv domningar i armen
 • hur man ansöker gentamicinsulfat ögondroppar
 • hur du väljer björnbär med din familj och njuta av naturens godhet
 • botemedel för en baby mage virus
 • vad som väntar vid 37 veckor gravid
 • Hur man lägger ett inmatningsrör
 • naturliga botemedel för post nasal drip
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com