hospicevård alternativ

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-11
Mycket till mångas förvåning, är hospice inte en plats utan snarare en typ av vård. Människor som väljer hospice har en dålig prognos och väntas inte leva mer än sex månader. Hellre än att välja medicinsk vård som är riskabelt eller sannolikt att ge positiva resultat, väljer de tröstar vård. Fokus för hospice är att göra patienterna så bekvämt som möjligt, men det är inte utformad för att bota patienter eller hålla dem vid liv

Vilken typ av vård Har Hospice Inkludera?

hospicevård fokuserar inte enbart på den enskilde patienten utan även på patientens familj. Hospice erbjuder känslomässigt och moraliskt stöd till familjerna och patienter. Vård kan omfatta. Sorg rådgivning, patientbesök, ärenden för familjen eller hospice patient, präster tjänster, medicinska eller sociala tjänster och andra typer av vård som kan göra patienterna och deras familjer mer bekväm

Varför välja Hospice Care Val av hospice är ett beslut fattas av familjen och patienten. Det är ofta valts eftersom patienten inte vill genomgå behandling som kan vara experimentella eller inte har en prognos att bota dem eller att avsevärt förbättra sin livskvalitet. Kostnad frågor kan också vara en faktor.

Kan patienten ändra uppfattning efter att ha tillträtt Hospice Care?

När patienter väljer att gå in hospicevård de inte är skyldiga att stanna kvar där. Dessutom kan vissa patienter behöver mycket bra på hospice, lämna den och sedan så småningom tillbaka när den behövs igen.

Vem betalar för hospicevård?

hospicevård ofta täcks av privata försäkringsbolag samt Medicare och Medicaid. Hospicevård vanligtvis billigare än andra sjukvård, eftersom fokus ligger på komfort i motsats till att bota, och därför är mindre teknik som behövs och fler tjänster kan tillhandahållas av frivilliga. Det är också möjligt att privat betala för hospicevård, och vissa vårdhem kommer att ge gratis vård för kvalificerade patienterna.

Hur väljer jag The Right Hospice Care?

Rekommendationer från en läkare eller person som har använt ett hospice program kan vara bra. Om du inte betalar privat för hospicevård, din försäkring kan Medicare eller Medicaid förmåner ange vilka särskilda hospice tjänster som den skall täcka. Fråga om de tjänster som erbjuds på hospice-vård anläggningen och se till att välja en som har tjänster som din familj och patienten kommer att använda. Dessutom frågar om hospice är ackrediterad.

Välja hospice är ett svårt beslut för många familjer och patienter, men det kan låta vissa patienter att leva sina dagar med mer komfort och värdighet än de skulle ha med andra former av behandling. En kvalitet hospice-vård anläggning tåg noga frivilliga och proffs att fokusera på patienten i motsats till den bota.

Previous:nothing Next:lämplighet planer för tonåringar

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar ditt kök från listeria
 • vad som orsakar svampinfektion i barn?
 • Vilka är de behandlingar för fettlever?
 • Vilka vitaminer behövs för höjd tillväxt?
 • hur man får ett äpple botten
 • alternativ smärtlindring för förlossning
 • hur man kan vara en informerad patient
 • vanliga fotproblem inom primärvården
 • tips på att hitta en läkare
 • hur är kolesterol mäts?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com