hur man får tillbaka din kropp efter en bebis

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-03
Jag har haft 5 barn så jag är väl medveten om den fruktade efter bebismage. Det verkar som det tar evigheter att få tillbaka din kropp, men jag har några enkla tekniker som jag använde efter varje barn som verkligen hjälpte till att påskynda processen

Du behöver:. .
Önskan
en TV.
en baby.
en stol.
se resursen rutan !!!!.


1.
Jag tror varje ny mamma ska njuta av hennes barn så mycket som möjligt och inte betona bula för tidigt. Det är viktigt att låta kroppen läka på 6-8 veckor innan du gör varje övning. Med det sagt kan du göra kegal övningar före 6 vecka varumärket och tro det eller ej dessa hjälper till att hålla företaget buken. Dessa är de muskler du använder sluta kissa i mitten flöde. Du bör göra dessa hela din graviditet men om du inte visste du kan börja ASAP. Dra muskeln i stående, sittande eller tittar på TV, hålla i 10 långsamma sekunder och släpp långsamt. Har minst 15 uppsättningar av dessa 3x per dag.
2.
Efter 6 veckors märket du kan börja utöva. Jag skulle börja med att gå, ta barnet för en promenad (om sin fina ut) ska du gå på ett medium tempo där du kan prata men inte mycket. du känner din andning blir lite tyngre än vanligt. Försök att ta en 1 /2 timmars promenad minst 4x per vecka. Jag gjorde det varje dag för att komma tillbaka i form så snabbt som möjligt.
Jag önskar jag kunde säga att jag åt upp alla rätt mat och drack bara vatten, men jag skulle ljuga. Jag levde på Doritos och Dr Pepper. Inte den bästa planen jag vet, men det verkade bara som om jag var för upptagen för att verkligen planera en diet så jag åt vad som var runt. Min poäng är, även om din kost inte är det bästa du kan få tillbaka i form med motion, men du bör försöka äta hälsosam mat minst nyttiga snacks, som mandel, äpplen och ananas. Dessa är bra mat för att påskynda viktminskning.
3.
Ok sorry tillbaka till övningar jag använt, Ta en stol och lägga upp fötterna medan du ser på TV. Kontrollera dina läker är på stolen med tårna pekade uppåt, använd din helar PUL rumpan från marken och pressa ned rumpan muskeln i 10 sekunder och släpp, gör 3 set med 15.
Nästa i samma situation Dra magen mot din rygg och håll samtidigt som du gör en grundläggande kritan hålla i 10 sekunder och komma ner långsamt.
annan stor AB motion att göra medan man ligger i sängen är att lägga på magen och föreställ dig att du är suger i magen så en mus kan springa under dig. Gross jag vet men det är en motiverande visuella. Låg i sängen på magen och tänka sig en mus kommer rätt för din midja och det enda sätt det kommer inte att beröra dig är om du kan suga din mage i tillräckligt hög för att den ska köras under. som du håller muskeln i nedtryckt i 6 sekunder och släpp sedan göra dessa minst 20 gånger per natt och du kommer bli förvånad över hur snabbt din abs ser bättre och bättre.

tips och varningar


 • Var kreativ användning dina barn som träningspartners de älskar det och du komma i form.
 • Kontrollera med din doktor innan du gör varje övning


 • Previous:nothing Next:hur man har ett säkert sommar graviditet

  Relaterade artiklar


 • kalender preventivmedel
 • tecken på tidig graviditet: spottar
 • hur du håller ditt barns hjärta friskt
 • tips för blivande mammor
 • vad är blodtryck som mäts med?
 • tecken och symtom på roseola mässling
 • biverkningar av flekainid
 • kalori räkning tips
 • Graviditet & Brun utan sol
 • hur man hittar sätt att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com