hur man kan planera en verksamhet konvention

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-29
Om du inte har planerat ett företag konventionen före, kan det tyckas lite knepigt. Att välja rätt plats, radar upp storkök samt marknadsföring ditt evenemang tar upp mycket tid. Plus, måste du bestämma om en händelse Samordnaren kommer att gå upp projektet, eller om du kommer arbeta med det på egen hand
1.
Fastställa målen för konventionen. Lista dina förväntningar: önskad målgrupp, vad du förväntar dig ska gå att vinna på konventet, och din egen avkastning på investeringar.
2.
Bestäm om du ska samarbeta med en händelse samordnare. Om du inte har planerat ett företag konvention, är det värt att investera i en händelse planerare som specialiserat sig på företag konventioner. Leta dessa yrkesgrupper via din lokala handelskammare avdelning eller genom Event Planner Association (se Resurser). Dessa yrkesmän avgift på två sätt:. . Procent av det totala händelsen kostnad eller en fast avgift baserad på omfattningen av ditt evenemang
3
Välj en plats för verksamheten konventionen. Oavsett om du använder en händelse planerare eller går det ensam, måste du välja en plats. För en större konferens, kolla din lokala konferenscenter. För en liten händelse, bör en lokal community college eller handelskammare TC vara tillräckligt.
4.
Säkra högtalare för ditt evenemang. Högtalare bör omfatta väl respekterade yrkesverksamma inom området är av intresse som uppfyller dina konferenser mål. Kontakta branschorganisationer i din bransch. Till exempel, om du planerar en marknadsföring konferens, kontakta American Marketing Association för en lista över välrenommerade talare. Du kan också rikta författare som rör ditt ämne att tala.
5.
Schemalägga händelser. När du har valt en plats, undertecknad säljaren avtal och betalade din handpenning, är det dags att planera ditt schema affärskonferenskomplex av händelser. Denna översikt kommer närmare när konferensen startar, högtalare gånger under konferensen, och andra viktiga detaljer.
6.
Ta hand om mat arrangemang. De flesta platser har rekommendationer för måltidstjänsterna. Detta gör att ta hand om mat mycket lättare. Intervju ett fåtal, och prata om vad du behöver: Grundläggande servering, lunch service och kaffe och te under förmiddagen incheckningen
7
marknadsföra företaget konventionen. . . Om du planerar en intern konferens kommer att omfatta marknadsföring flygblad och e-postkorrespondens till riktade affärsenheterna. Inkludera en OSA datum så att du kan spåra antalet deltagare finslipar. Om konferensen kommer att riktas till lokala företagare och branschorganisationer, för att arbeta med personalavdelningar och företagsledare främja evenemanget via publikationer och webbplatser.

tips och varningar


 • Gör en checklista. Detta kommer att hjälpa hålla din organiserad.
 • Track säljaren betalningar. De flesta kräver en initial insättning och slutbetalning dagen för händelsen. Har kontrollerna ut och placeras i kuvert före den stora dagen.


 • Previous:nothing Next:MMR vaccination av barn

  Relaterade artiklar


 • Orsaker till en vagel i ögat
 • hem rättsmedel för fästingen avlägsnas
 • vad som orsakar ungdomar missbrukar droger?
 • botemedel för restless leg syndrome under graviditeten
 • hypoglykemi hos barn
 • hur man gör hostmedicin med citronsaft
 • hur man detox din lever naturligt
 • hur att diagnostisera och behandla blindtarmsinflammation
 • effekter av testosteron
 • naturliga metoder för induktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com