hur man sparar tid, bränsle, miljö och din hälsa alla med en enkel förändring.

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-02
Att ha en stor inverkan på din hälsa och miljön är inte en lätt uppgift. Men om du är motiverad och du verkligen vill ändra din livsstil för att utveckla positiva vanor, och göra din del för att ändra de negativa trenderna mot miljön, är detta ett måste

Du behöver:.
cykel.
motivation.


1.
Steg ett är att inse att våra vanor att konsumera bränsle och våra önskningar att vara tidseffektivt har haft en negativ inverkan på våra liv och miljö. Åtminstone i Amerika, har vi utvecklat den högsta takten på i allmänhet. Vad menar jag med detta? Jag menar, ju längre vi sitter sysslolös, till exempel i våra bilar, sätter vi våra kroppar för underlåtenhet. Inte bara det, men vi har en enorm negativ inverkan på miljön. Målet och åtgärder kräver här någon form av uppoffring, men jag är mycket säker på att ingen riktigt skulle ångra resultaten.
2.
Detta steg kräver lite ärlig självanalys. I en typisk vecka, titta på alla de platser du åker, eller känner att du behöver gå. Nu kartlägga dessa ut på en bit papper. Det kommer nog se lite ungefär så här:
-Affär
-macken
-arbete
-möte med vänner (kaféer, rec center, etc. )
-community samla händelser (kyrka, pojke-scouter, etc. )
3.
Med denna information, utarbeta en plan att börja cykla till några av dessa, och som mål. Till exempel ett högt, men realistiskt mål, är att välja att cykla till hälften av de veckor typiska destinationer. Detta innebär att du kan köra till jobbet, men senare, cykel kaffe med en vän. Kanske, engagera dig din familj. Kanske på söndagar, om du är en kyrka-goer bestämmer dig för att cykla till kyrkan tillsammans. Om du vill gå till parken med en kompis, varför inte cykel där?
4.
Nu granska din träning liv. Några av oss gillar att utöva vissa av oss inte, och för vissa av oss är det en tråkig syssla som vi kämpar för att finna tid för. Medicinskt, är det hälsosamt för en person att höja pulsen i cirka trettio minuter om dagen. Var ska vi hitta den tiden? Om vi skulle cykla till vissa resmål, ens i närheten resmål, jag slår vad man kunde hitta en del av denna tid på resor till dem på en cykel.
5.
Nu har du hittat tid för motion, bidrog till ren luft, och stärkte kroppen bland annat. Det kan vara ett offer, men kan ni tänka er att om ni åtagit sig att detta för ett år som du verkligen skulle vilja gå tillbaka?


Previous:nothing Next:hur man ska gå mer grönt (del 2)

Relaterade artiklar


 • övning i tidig graviditet
 • vad är Milk Thistle användas till?
 • effekter av en vegetarisk kost på barn
 • vad är temperaturen i en badtunna?
 • hur man beräknar mg / kg / dag
 • ordentlig hudvård
 • graviditet försiktighetsåtgärder & Massage
 • Graviditet & bensokain
 • hur man eliminerar fot och sko lukt
 • Hur glukos flytta in i en cell?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com