lämplighet planer för tonåringar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-11
Som barn träda tonåren, deras liv blir livligare och de ofta behöver mer definierade fitness planer. Rimliga och rolig fitness planer är mest sannolikt att bli livslånga vanor och bäst gynnar

mål

Alla fitness plan kommer att ta tid att vänja sig och ännu längre tid att producera resultat. Gör för mycket för tidigt ofta resulterar i utbrändhet, med ett program bryts innan den kommer igång. Börja långsamt och justera din plan när du går för att öka varaktighet och frekvens pass. En rimlig första mål kan vara gå i 30 minuter tre gånger i veckan.

Spåra dina mål i en logg eller i en kalender. Skriv ner ditt slutmål och veckovis eller dagligen steg för att komma dit. Till exempel hitta en lokal 5K att gå eller springa i två eller tre månader före evenemanget och skriva detta datum i din kalender. Varje vecka skriva ner hur många miles eller hur mycket tid du spenderar går eller springer göra sig redo för loppet. Slutmålet kommer att ge dig något att arbeta mot, medan de mindre mål kommer att hålla dig fokuserad.

Två typer av Progress

För journal över framsteg mot mål, med tanke på att förbättringar i ditt mentala välbefinnande är lika viktigt som mätbara förbättringar i din fysiska välbefinnande. Använd en bärbar dator som bara är för inspelning pågår i din fitness plan.

Skriv ner specifika saker du gjorde varje dag, t. ex. avverkad distans, antal varv i poolen, eller varaktigheten av en tennismatch. Också skriva några meningar om hur du mår fysiskt och känslomässigt. Spendera lite tid varje vecka reflektera över dina mål och avgöra om de fortfarande är realistiska eller behöver tweaking.

Båda typerna av framsteg är viktiga, särskilt för tonåringar som börjar känna sig missmodiga. Genom att skriva om hur motion påverkar dig känslomässigt och fysiskt, är det lättare att avgöra om en förändring bör göras.

Utforska Alternativ

Den bästa motivationen för att bo med ett träningsprogram är njutning. Kolla in skola sponsrade sport och klubbar. Lokala parker och avdelningar rekreation erbjuder ofta ytterligare fitness möjligheter. Många tonåringar prova flera olika aktiviteter innan du hittar en som fungerar för dem på lång sikt. Eftersom tonåringar kroppar växer och utvecklas, rätt form och teknik är absolut nödvändigt att hjälpa till att undvika skador. Tonåringar som inte är vana att regelbundet fitness rutiner kommer att gynnas av att arbeta med en professionell tränare eller tränare att starta.

Team Up

Att lämplighet planer del av en familjs rutin hjälper till att göra dem en prioritet. Familj deltagande i en enda sport eller aktivitet är perfekt, men så länge alla har en planerad aktivitet för att stärka hennes konditionsnivå, kommer känslan av solidaritet genom. När föräldrar och syskon alla arbetar mot träningsmål, blir träning en vana.

En annan stor drivkraft för tonåringar är jämnåriga. Detta är sant i nästan alla aspekter av deras liv, och konditionen är inte annorlunda. Gå med i en sport eller klubb med en vän tillför ansvarighet till programmet som kommer från någon annan än föräldrarna.

Previous:nothing Next:tecken på endomitriosis

Relaterade artiklar


 • hur man ger blod från små vener
 • vad man ska äta efter en tonsillektomi
 • hur man kan spara miljö och pengar nu
 • hur man förstår amblyopi hos vuxna
 • Vilka är de behandlingar för klubben fötter?
 • hur tips för att sova bättre varje natt
 • Graviditet & STREP b
 • hur platsen symptomen på salmonellabakterier
 • användning av vagitorier
 • definiera en skala berg balans
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com