låg Carb diet under graviditeten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-13
Det finns endast begränsad forskning om efter en lågkolhydratkost under graviditeten. Generellt sett är måttlighet är nyckeln till en hälsosam graviditet och de flesta läkare avråder bantning att gå ner i vikt och extrem låg Carb diet under graviditeten. Low-carb diet kan vara friska under graviditeten, så länge du konsumerar tillräckligt med kolhydrater för att möjliggöra normal fostertillväxt. Atkins diet och annan low-carb diet som South Beach rekommenderar att gravida kvinnor deltar i underhållsfasen, vilket möjliggör en större mängd kolhydrater.

Du behöver:
recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

Rådgör med din läkare

Rådgör med din läkare innan du börjar viktminskning kost regim under din graviditet. Enligt Amazing Pregnancy. com, många läkare frågar sina patienter att sluta banta under graviditeten, men i vissa fall din läkare förtrogenhet med din sjukdomshistoria kan leda honom för att uppmuntra dig att ta upp en låg-carb diet på grund av hälsoskäl. Om du har lågt blodsocker eller graviditetsdiabetes, sänka din carb intag kunde hjälpa.

Hur många kolhydrater behöver du?

Du bör förbruka cirka 65 till 70 milligram av kolhydrater varje dag för att behålla din hälsa. Se till att kolhydrater är komplexa kolhydrater så att din fostret får näring väsentlig för deras utveckling. Enligt författaren av vad som väntar när du väntar, Heidi Murkoff, dessa essentiella näringsämnen inkluderar folsyra och ett antal vitaminer och mineraler.

Risker för få kolhydrater

Extremt låg Carb diet under graviditeten kan Risken ditt barns hälsa. Kolhydrater är nödvändiga, eftersom de kombinerar med fett för att användas till energi. Om du inte förbrukar tillräckligt med kolhydrater din kropp kommer ofullständigt bryta ner ditt fett, producerar ketoner i processen. Ketoner bygga upp i blodet och urinen och kan leda till ett tillstånd som kallas ketos. Enligt Graviditet-Calendars. net kan ketos leda till hjärnskador hos fostret. Hög proteinhalt, kan low-carb diet också leda till uttorkning, som kan orsaka för tidig förlossning sammandragningar, enligt Master of Public Health och registreras och licensieras Dietist Jennifer J. Francis.

Bra kolhydrater och dåliga kolhydrater

Complex kolhydrater smälta långsamt, håller du dig full längre, och de även innehåller fiber som hjälper till med förstoppning och vitamin B, som hjälper till med graviditetsillamående. Försök få din dagliga Carb krav från att äta fullkorn, brunt ris och grönsaker.
Undvik enkla kolhydrater som raffinerat socker, vitt mjöl och vitt ris. Dessa inkluderar produkter som godis, läsk, nästan alla typer av skräpmat, vitt bröd och vit pasta. Frukt är en enkel kolhydrat men de är ett bra carb att äta eftersom de ger en mycket näringsämnen, inte kommer att främja viktökning och är ofta mycket fibrer.

Råd för att hålla dig och ditt barn Friska

Enligt till Amazing Graviditet. com, bör du förbrukar 10 till 15 gram av fiber för att undvika förstoppning och hemorrojder. Low-carb diet tenderar att vara hög-protein diet, men enligt Murkoff, är för mycket protein dåligt för ditt barn. Försök att hålla din dagliga proteinintag till tre portioner per dag, 75 gram totalt.
, enligt den amerikanska rekommenderade dagliga intaget, gravida kvinnor 24 eller äldre behöver 1. 200 milligram kalcium varje dag och 1. 200 till 1. 500 mg kalcium för kvinnor yngre än så. Folsyra är viktigt för ditt barns sunda utveckling medan i livmodern. Enligt Netdoctor, för de tre första månaderna av graviditeten bör ta en 400 mikrogram tillskott av folsyra.

Previous:nothing Next:vad är akut vård erfarenhet?

Relaterade artiklar


 • vägbeskrivning till första svar graviditetstest
 • Hur fungerar en alunstift arbete?
 • hur man kan bli av med celluliter
 • headlice råd
 • hur man tona upp efter klimakteriet
 • hur man kan förebygga en svampinfektion
 • sätt för barn att utöva
 • skalle utveckling hos spädbarn
 • STREP b i spädbarn
 • spa akupressur behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com