mänskliga parasitära Worm Removal

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-19
Många människor i USA idag är infekterade med inälvsmask. Detta är inte ett tillstånd reserverat för de underutvecklade länderna. Du kan skaffa en parasitisk mask som kommer i kontakt med ohälsosamma förhållanden eller äter förorenad mat eller vatten. Äldre, mycket unga och personer med nedsatt immunförsvar löper störst risk. Symtom på inälvsmask inkluderar uppkördhet, illamående, buksmärtor, rektal klåda, trötthet och passera maskar i avföringen. Det är möjligt att ha maskar och inte ens vet det. Du kunde ha parasitära maskar i flera år innan de upptäcks

Medicinering

Ta bort maskar med receptbelagda läkemedel. Om du är en annars frisk person bör ha parasitmaskar inte vara ett allvarligt medicinskt problem men du fortfarande vill befria kroppen av dem. Ta bort maskar är ganska enkelt genom användning av receptbelagda läkemedel. Mebendazole används för behandling av piskmask, springmask, rundmaskar och hakmask. Det fungerar genom att störa maskarna "förmåga att absorbera socker så att de försvagas och dör. Tiabendazol är en medicin som används för att avlägsna fläsk mask och trikiner. Det är viktigt att ta hela recept och ta det så ofta som läkaren har beställt så hela masken befolkningen är förstört. Eftersom medicin inte kan döda maskägg, är en andra omgång brukar anges cirka två veckor efter den första att döda nykläckta maskar.

Örter

Utrota maskar med örter. Vissa örter är mycket effektiva vid Human Worm Removal. Dessa örter kan vara hård och kan möjligen störa receptbelagda läkemedel som du kan ta. Du bör ta örter under överinseende av en läkare eller annan sjukvårdspersonal. Vissa örter som används för att avlägsna mänskliga parasitära maskar är malört, berberis, krusat vitlök, tea tree-olja, svart valnöt, mynta, anis och goldenseal. Växtbaserade beredningar som innehåller dessa kryddor och andra kan köpas hos din lokala hälsokostaffär.

Diet

Ändra din kost och rensa din parasitära maskar. Ta bort socker och enkla kolhydrater ur kosten eftersom dessa utgör bränsle för inälvsmask. Detta inkluderar mat som mjölkprodukter, raffinerad mat och fruktjuicer. Öka fiber i din kost och dricker mycket vatten så att du har täta tarmrörelser. Konsumera probiotika för att stoppa parasiter sprider sig. Lägg morötter, rödbetor, pumpakärnor, frön papaya och honung till din diet, eftersom alla dessa har egenskaper Worm Removal. Efter parasitära maskar har tagits bort, kan du återställa det naturliga tillståndet av dina tarmar med hjälp av matsmältningsenzymer och fortsatt användning av probiotika.

Previous:nothing Next:sondmatning instruktioner

Relaterade artiklar


 • rosa ögonsymptom & behandlingar
 • amning kost - vad man inte ska äta
 • antiinflammatoriska läkemedel biverkningar
 • Hur hjälper sport barn?
 • övning för muskelvärk
 • lättnad för värmevallningar
 • över disk graviditetsillamående botemedel
 • hur man kan bota svullna röda ögon i en baby
 • fakta om magen bakterier
 • de delar av matsmältningssystemet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com