övningar för barn som vill gå ner i vikt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-05
Motion är en viktig partner till en vettig kost för den som vill gå ner i vikt. Barn som får för vana att utöva kommer att ha den första förmånen att förlora vikt och den långsiktiga fördelen med att bo med livskvalitet

Du behöver:. .
Recept för Yaz
Sjukförsäkringskortet.

Warm Up och nedvarvning

Skadeförebyggande är absolut nödvändigt att lyckas med ett träningsprogram, samt en ordentlig uppvärmning och nedvarvning kommer att bidra till detta område. Börja och avsluta varje träningspass med fem till tio minuter av ljus aktivitet såsom stretching, marschera på plats, gå jumping jacks och hissar knä. Längden på uppvärmning och nedkylning bör återspegla varaktighet och intensitet träningspasset.

Cardio

Barn som flyttar kommer att gå ner i vikt. Promenader, löpning, cykling och skridskoåkning är utmärkta exempel på konditionsträning som barnen kan göra på något gym eller kunskapsnivå. Prova olika hjärt övningar för att se vilken som dina barn föredrar. Lekplats spel såsom fotboll, basket, och tag är utmärkta sätt att få hjärt i utan att forcera frågan. Ostrukturerad tid på lekplatsen räknas också barn flyttar från en lekplats till ett annat. De som är nya fokuserad övning kommer att vilja börja långsamt och gradvis spendera mer tid att delta i hjärt verksamhet.

Styrka

Styrketräning bygger muskler och bränner fett. Små barn bör inte lyfta tunga vikter, men kan ändå omfatta även denna aspekt av motion i sin rutin. Utfall, knäböjningar, sit-ups, crunches, armhävningar, och ben-hissar ger alla fördelar styrketräning utan vikter. Som barn blir äldre och starkare, vikter är ett effektivt komplement till ett träningsprogram. Att förhindra skador, vikter och övningar styrka bör göras två till tre gånger i veckan. Undvik att arbeta på samma muskelgrupper två dagar i rad.

Familj Livsstil

Den viktigaste motion för barn är en del av vardagen och är en familj livsstil. Motion behöver något som hela familjen är investerat. Arbeta in det i dagliga rutiner genom att gå tillsammans till skolan, mataffären, eller en väns hus. Välj aktiviteter som alla kan njuta tillsammans, såsom vandring, organiserad idrott, eller cykling. Skapa familj utmaningar, såsom vem som kan ta de mest stegen i en dag, vem kan cykla runt kvarteret på kortast möjliga tid, eller som kan skjuta mest uppläggningar på basketplanen.

Previous:nothing Next:AVENT bröstpump instruktioner

Relaterade artiklar


 • Vad gör jag packa i min graviditet natten väska?
 • hem botemedel för blödning
 • Hur sluta röka cigaretter, återfall fri metod, del 1
 • vaccin biverkningar hos spädbarn
 • vad är ursprunget till schampo?
 • AVENT bröstpump instruktioner
 • hur att få befrielse från kokar och finnar
 • Varför får någon munsår?
 • hur man kan förhindra att få svininfluensan
 • poliovaccin: muskelspasmer och biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com