postpartum viktminskning tips

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-12
När bebisen är född, vill du förmodligen komma tillbaka in i din före graviditeten kläder så fort som möjligt. Ett nytt barn håller föräldrarna väldigt upptagen, dock så hittar du hålla sig till en viktminskning plan mer utmanande än någonsin. Följande tips kan hjälpa nya mammor tappar vikt sakta men säkert

Du behöver:. .
Recept för Yaz
Sjukförsäkringskortet.

Börja i rätt tid

dags att börja tänka på allvar att förlora vikt är inte rätt när du kommer hem. Det oundvikliga period av anpassning som sker när ett spädbarn kommer in ett hushåll kan vara stressande. Bättre att vänta tills efter din sex veckors checkup. Om du skär kalorier för snart kan du få negativa effekter din hälsa och för mammor som ammar, din mjölk.

Följa en hälsosam diet

Även upptagen nya mammor kan äta hälsosamt. Förvara färsk frukt inom räckhåll hela tiden så att du inte frestas att ta något annat som är snabb och ohälsosam. Placera äpplen, apelsiner och päron i skålar runt i köket eller vardagsrummet. Inte nog med att tillfredsställa de hunger, de också dubbel som dekoration.

Du kan också förbereda mellanmål i förväg så att om du blir upptagen, kan du fortfarande har något hälsosamt till hands. Medan barnet är tupplur, sätta minimorötter i en plastpåse smörgås väska och sätta dessa i kylskåp. Du kan också frysa vindruvor i plastpåsar, när de väl är frysta, ta en handfull för en sval, uppfriskande mellanmål. Andra hälsosamma mellanmål du kan hålla hemma eller tagits i väskan när du är ute och inkludera ris kakor, nötter, barer fiber, hela korn kex och hummus i pitabröd. />
Ammande mammor behöver hålla upp en tillräcklig mjölkproduktion, men kan ändå gå ner i vikt på ett säkert sätt. Du bör ta i 1800-2200 kalorier per dag. Om du bränner 500 kalorier per dag genom motion, kommer du släppa ännu ett halvt kilo per vecka.

Lägg Motion på din dag

hitta tid att utöva när du har en ny bebis att ta hand om kan verka svårt, men det kan göras. Många gym erbjuder barnomsorg för medlemmarna så att du kan ta ditt barn med dig när du tränar.

Om du motionerar hemma, kan du be din partner eller en familjemedlem för att titta på ditt barn medan du får ut för en joggingtur, rask promenad eller träning med en DVD.

Du kan också ta ur barnet med dig på en promenad eller joggingtur. En barnvagn eller bilbarnstol är ett bra sätt för att passa i en promenad samtidigt som du får frisk luft. Om du joggar eller springer, investera i en jogging barnvagn. De är konstruerade för att klara effekterna av snabb rörelse, samtidigt som ditt barn säkert. Vänta tills barnet är minst sex månader gamla innan de används en jogging barnvagn. Spädbarn yngre än detta har inte den nödvändiga huvudet stöd och kan bli skadade.

Previous:nothing Next:när du ska använda graviditetstester

Relaterade artiklar


 • rätt sätt att administrera ögondroppar
 • hur du kan maximera solskydd
 • om morgonen ledstelhet hos barn
 • Så för att lindra förstoppning med lätt rättsmedel
 • tips om hur man blir gravid fort
 • artros behandling under graviditet
 • rolig graviditet göra’s & inte göra
 • Hur är slem gjort?
 • Hur njurarna & blåsan arbete togother?
 • vad som gör öron arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com