ska du bära en behå när du sover?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-22
För många kvinnor, på sig en behå är en nödvändighet. För vissa kvinnor kan de behöva inte bära en hela tiden. En del kvinnor känner sig mer bekväma med BH hela tiden, även till sängs, att de vill ha extra stöd. Under årens lopp har det föreslagits att kvinnor som bär en behå till sängs du undviker problem med vikande och hängande. Nu finns det dock större oro än så. Vissa kvinnor oroar sig för att bära en behå till sängs kan orsaka bröstcancer

Du behöver:.
Recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

Syftet med en Bra

Bras skapades för att stödja brösten. De hjälper till att hålla lyfte brösten och fast. Under årens lopp har kvinnor och män visade dåligt stöd bröst som oattraktiva. Bras, trots att de ursprungligen skapades för ett syfte, har blivit mer fashionabla åren. Det kan innebära att många kvinnor kommer att välja en behå efter hur det ser ut, snarare än hur det passar eller känns.

En teori

Där har några frågor under de senaste åren om huruvida sig en behå på sikt kan orsaka bröstcancer. En teori är att bära vissa typer av behåar-till exempel bygel bh-många timmar per dag kan orsaka cancer. Denna teori byggde på tanken att bromsande behåar slitna långa timmar ihop sig i lymfsystemet, som är tänkt att filtrera gifter ur kroppen. Om toxiner inte kan försvinna, bygger de upp, särskilt i brösten där förträngning uppstår. Teorin tyder detta sammandragning kan orsaka bröstcancer att växa.

Bras sliten Bed

Andra studier har visat att även brösten har en stor del av det lymfatiska systemet löper genom dem, flyter vätskan upp till bröst och ut mot armhålan. Detta skulle förhindra gifter från att landa i bröstvävnaden och fastnar med bygel.
Ingen studie har någonsin visat entydigt att bröstcancer var kopplad till natten behå på sig.

komfort på sig en behå på natten

Även om det finns något samband mellan bröstcancer och bär en behå till sängs, finns det fortfarande en fråga om att vara bekväm. Bära vissa typer av behåar under dagen får inte vara bekväm, t. ex. snäva bygel bh. Detta kan inte utgöra en risk med cancer, men det är inte bra för huden att petade med en bygel. Att trivas på natten är det viktigt att få en god natts sömn.

Hur kvinnor ska bära en Bra

Kvinnor ska först se till att en behå passar korrekt och bekvämt. Kvinnor bör inte bära bygel bh som lämnar en rodnad eller märken på huden. Irritation markeringarna indikerar BH inte passar på rätt sätt. Kvinnor kan gå braless så länge det är bekvämt för dem, och de kan bära en behå till sängs så länge det känns bekvämt. Massera bröstet hjälper med cirkulation, och det kan kännas bra efter sig en behå under en lång tid.

Previous:nothing Next:vad är Lactobacillus paracasei?

Relaterade artiklar


 • om tidig upptäckt graviditetstester
 • felsökning av en blodtrycksmätare
 • hur man syntetisera testosteron
 • Hur är diabetes passerade genetiskt?
 • problem som uppstår från dålig hållning
 • hur man ska behandla ångest hos äldre
 • förberedelse för flexibel sigmoidoskopi
 • var man hittar information om HPV-vaccin
 • vad är etiologin av hypertoni?
 • hur är leukocyter bildas?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com