tips för att leva ett bättre liv

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-06
Varje dag är människor över hela världen försöker hitta nya sätt att berika deras liv. Vissa ansikte extrema utmaningar och hinder i denna resa, vilket får dem att frukta att ändra sina rutiner. Även om det kan vara en svår process, för de belöningar för att försöka liv ett bättre liv är värt svett och tårar. Här är några enkla tips som kan hjälpa dig att leva ett bättre liv

dela glädje

Det är naturligt för dig att känna avundsjuka när underbara saker hända med dina vänner eller bekanta. Vi är fastprogrammerade att tänka enbart i vårt eget välbefinnande, och glömma att det finns glädje i att dela glädjen i andras lycka. Anne Cushman från Yoga Journal säger "Istället för att avundas andra, kan vi odla vår inneboende kvalitet Mudita, eller" glädje "--- en gränslös förmåga att njuta av livets välsignelse. " Hellre än att avundas en kompis befordran, tänker på hur mer uppfyllda hon kommer att bli och hur mycket mer nöjd hon kommer att vara i hennes liv. Som vän vill man bara bra saker för andra och att kunna glädja sig åt andras lycka kommer att resultera i din egen lycka. Dalai Lama sa en gång "f Jag är bara glad för mig själv, många färre chanser till lycka. Om jag är glad när bra saker händer andra människor, att miljarder mer chanser vara glad!"

Delta i ditt samhälle

Jessica Winter, från O Magazine, konstaterade att "när tiderna är tuffa, den vägen ut är att aktivt märker nya saker. Kärnan i lycka är att känslan av engagemang med världen och med andra människor. " Träffa nya människor och dela ett skratt med dina vänner och medarbetare kommer att förbättra ditt liv eftersom det kommer att leda till att du i kontakt med andra. Ett meningsfullt liv är ett med många rötter och anslutningar så gå ut och mingla.

Hitta hobbies

Upptäck nya hobbyer genom att teckna PU för lektioner eller delta i en grupp. Du behöver inte vara särskilt bra på något hobby, bara prova. Positiv psykologi Nyheter Daily John Yeager säger, "Sport kan vara ett medel för lycka. Även tillämpningen av sport är varierande och betyder olika saker för olika människor, kan många skulle hålla med om att den organiserade idrotten deltagandet inneboende värde och kan ge äkta lycka till många olika deltagare. "Vad det än är att du gillar att göra (trädgårdsarbete, spelar fotboll, stickning), ta sig tid att leka. Så ofta glömmer vi att stor glädje kan komma från denna verksamhet.

Ta dig tid att andas

I stället för att rusa runt och försöker åstadkomma allt på att göra-lista, stanna och andas . . Hitta ett tyst hörn i huset, sitta ute, och ge dig själv fem eller tio minuter för att bara koppla av. Den enkla handlingen att andas saktar ditt hjärta, så att adrenalinkick att bromsa och ge dig tid att koppla av. Ungefär som meditation, sitta och vila medför en kropp-medvetande. Vad jag känner? Vad är jag rädd för? Hur kan jag må bättre om mig själv? Dessa är alla frågor som kan komma upp i dina tankar men borsta bort dem. Richard Rosen från Yoga Journal säger "Ditt andedräkt kan vara en mäktig allierad att hantera tillfälliga fysiska och känslomässiga tillstånd --- oavsett om du är förtvivlad över ett gräl med en nära vän, orolig om en kommande anställningsintervju, eller utmattad efter en tuff dag på jobbet. "Ge dig själv några lugna stunder kommer att lämna dig utvilad och lugn, kunna ta på vad du behöver.

Motion

Oavsett om det är en snabb promenad runt kvarteret eller en längre springa eller vandra, komma ut och bli aktiva . Inte bara kommer du må bättre om dig själv, kommer du att ha tid att kanalisera all negativ energi ur kroppen genom motion.

Previous:nothing Next:Hur lång tid tar det för mederma att fungera?

Relaterade artiklar


 • risk för graviditet
 • effekter av melatonin på menstruation
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
 • vad är follikelstimulerande hormoner?
 • övningar för att trimma bröst
 • symptom på andropause
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • återhämtning från benmärgstransplantation
 • tympanoplasty hos barn
 • hur man nytta av att dricka renat vatten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com