ungdom träningstips

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-05
I en perfekt värld ungdomarna skulle vara mycket hälsomedvetna och göra vad som behövs för att hålla deras kroppar friska och starka --- gillar att träna. Verkligheten är att dagens ungdomar är upptagen med teknik och därför mer stillasittande än de borde vara. Motivera äldre barnen att utöva kräver fantasi och uppmuntran. Om du anpassa dessa strategier för att ditt barns intressen, kommer att utöva blivit en form av lek och skoj

Du behöver:
recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

små barn

Det är inte alltför svårt att hitta saker som får denna åldersgrupp flytta. De flesta små barn njuta hoppa rep, klättra djungel gym, ridning cyklar, hoppar hage eller tagg, spela sparka boll och basket och hoppning på studsmattor. Att ge tillgång till utrustning och öppna ytor är all uppmuntran de behöver.

Ungdomar och tonåringar

Inspirerande ungdomar och tonåringar att motion kan vara en utmaning. Denna åldersgrupp kan vara ganska kräsen om hur de tillbringar sin tid. Det viktiga är att avgöra vad piques deras intresse. För den äventyrslystna typen, kan den vara inlines, skateboard eller skidåkning. Andra kan hitta oberoende former av kondition som styrketräning, simning eller vandring tilltalande. Åter andra kan luta sig mot mer konstnärliga sysselsättningar som aerobics, yoga och dans. Många tonåringar hitta lagsporter, sport lektioner och måla Balling spännande.

Familjeaktiviteter

Familjer kan göra mycket tillsammans för att hålla barnen i rörelse. Picknick på platser som ger naturpromenader, promenader gallerior eller gå på historiska rundvandringar i ditt område är några idéer. Men du behöver inte lämna hemmet för att få en bra tid: Backyard volleyboll, dodge ball, baseboll och fotboll spel har alltid varit populära bland barn. Den sak att komma ihåg är att låta dem välja den verksamhet --- det sättet blir det mer av ett val då en rutin.

Previous:nothing Next:övningar för att minska magen och övre abs

Relaterade artiklar


 • vetenskapen om viktminskning
 • hur man rengör disk ur camping
 • Vilken är den bästa tiden att försöka bli gravid?
 • hur man kan vara en informerad patient
 • hur man ska behandla norovirus sjukdom
 • om tidig upptäckt graviditetstester
 • tecken på allergisk rinit hos barn
 • Hur sluta röka utan att gå upp i vikt
 • yogaövningar från Indien
 • hur du tar bort ringar under ögonen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com