vad är Lactobacillus paracasei?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-21
Lactobacillus paracasei är en stam av hälsosamma bakterier. Denna bakterie kallas också flora eller probiotiska. Det finns många olika stammar av hälsosamma bakterier som hjälper till att förbättra matsmältningen genom att bekämpa dåliga bakterier som kommer in i kroppen. Dessa små kritter är i grunden mag hjälpare. När en person konsumerar antibiotika, alla goda och dåliga bakterier dödas, vilket kan orsaka problem såsom jäst överväxt i kroppen. Goda bakterier hjälpa kroppen genom att bibehålla friska magsafter samt förbättra immunförsvaret.

Du behöver:
recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

Var är Lactobacillus paracasei finns naturligt?

Lactobacillus paracasei finns naturligt i jästa produkter, yoghurt och naturliga dagbok produkter som obehandlad mjölk. Du kommer inte hitta denna vänliga växter i pastöriserad mjölk, eftersom tillverkningsprocessen faktiskt dödar alla goda och dåliga bakterier i tillägg till andra näringsämnen. Obehandlad mjölk innehåller enzymer, medan blodkroppar, flora och andra nyttiga näringsämnen. Det är helt säkert och bra för din hälsa när den köps från en ren lokala ekologiska mejeriet.

till Vad Products är Lactobacillus paracasei till?

Lactobacillus paracasei också kan tas som ett komplement. Det läggs till några super grön juice blandningar, barer hälsa, havregryn och andra hälsoprodukter. Du hittar också att Lactobacillus kombineras med andra stammar av hälsosamma bakterier i en kyld tillägg på din lokala hälsokostaffär. Den hälsosamma bakteriestammar är mer effektiva när de kombineras med syster bakteriestammar. De arbetar tillsammans för att parera de dåliga fel.

Hur är den gjord?

Lactobacillus paracasei är gjord precis som andra stammar hälsosamma bakterier. Det skapas genom en jäsningsprocess och då bakterien är frystorkade att behålla sin livslängd. De flesta laboratorier kombinera växter med ris stärkelse eller annat bindemedel. Kulturen går också igenom en testprocess för att bibehålla renhet och se till att inga skadliga bakterier såsom E. coli eller salmonella finns inom samma kultur. Målet är att endast tillverka bevisat bra former av bakterier. För att öka livslängd produkt hylla, är kyla ofta nödvändigt.

Dosering

Den dosering som behövs varierar från person till person. Den lägsta dosen för barn är 3 till 5000000000 stammar. Probiotika avsedda för barn är vanligtvis säljs i ett pulver form som du kan lägga till mjölk eller andra friska drycker, som RAW äppeljuice. Vuxna bör ta 1 till 20 stammar för att uppnå den högsta nivån på hälsan.

Andra hälsomässiga fördelar av Lactobacillus paracasei

Vi vet redan att Lactobacillus parcasei förbättrar matsmältningen och immunförsvaret genom att slåss mot dåliga bakterier. Dessa nyttiga bakterier kan också hjälpa kroppen på många andra sätt. Till exempel hjälper denna stam av växter för att lugna mag upprör, bistår andra stammar av bakterien, samt förbättrar upptagningen av näringsämnen och fett i tarmen.

Previous:nothing Next:sicklecellanemi i spädbarn

Relaterade artiklar


 • Hur man blir hjärtat friskt
 • vad som väntar när 16 veckor gravid
 • vad som orsakar svampinfektion i barn?
 • information om muskelsystemet
 • hur att vara frisk på college
 • rättsmedel för klimakteriet nattliga svettningar
 • träningsplaner för att få muskelmassa
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man förebygger irit
 • kost & motion under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com