vad man ska göra för korset

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-10
Krupp är en vanlig luftvägsinfektion för spädbarn. Den presenterar vanligtvis sig självt efter ett barn har varit förkyld. För ett par dagar efter det börjar korset infektion kommer barn har en rinnande näsa. Då barn kommer att ha en plötslig, högljudd, skällande hosta. Barnet kommer att kippa efter andan, bara för att hosta och om igen tills attacken försvinner. Det kommer att börja igen ögonblick senare. Eftersom sjukdomen oftast börjar på natten, och eftersom hosta är smärtsam och frekvent, gör korset för vissa mycket försöker nätter för föräldrar.

Du behöver:
recept för Yaz
. Sjukförsäkringskortet.

Kontrollera att det är Kors

Kors vanligen börjar i mitten av natten. En till synes friskt barn med en lätt rinnande buller går till sängs bara för att vakna upp mitt i natten med hög hosta som låter som en bark. En låg feber och en raspig eller hes flämtande ljud när han andas kan också förekomma.
Kors härmar många andra åkommor, bland annat lunginflammation. Det är mycket viktigt att få en säker diagnos av krupp innan behandlingen av sjukdomen hemma. Detta gäller särskilt om barnets andning verkar vara ansträngd eller hon verkar vara i stor nöd. Dröj inte en resa till läkare om ditt barn verkar ha några svårigheter alls att andas.
Dessutom kan ett barn börja med kors och sluta med något värre. Kors passerar i två till fem dagar. Om ditt barn har haft sjukdomen under några längre än så, skulle hon gå till en läkare. Symtom på korset bör förbättra efter den första eller andra natten.

När du har en diagnos

Exponera ditt barn till en cool dimma. Det är viktigt att vattnet i luften inte varm. Det måste vara cool och väldigt hitta. En förångaren blir enkelt. Du bör inte lägga något i förångaren. Cool ånga, ensam, är vad som behövs för att lossa halsen, det är där infektionen finns.
Ge ditt barn med rätt dosering av barn Tylenol eller Barnens Motrin. Detta kan hjälpa till med den smärta som orsakas av hosta.

Många virus kan orsaka Kors

Kors förekommer oftast hos spädbarn, men det är inte ovanligt hos småbarn. Barn över 6 får sällan denna sjukdom. Om ditt barn får krupp flera gånger, år efter år, bör han bedömas av en läkare för allergier eller en komprometterad immunförsvar.

Previous:nothing Next:normalt blodtryck guide

Relaterade artiklar


 • graviditet symptom på 17 veckor
 • rolig övning för barn
 • hur man förlorar hicka med en hem åtgärda
 • hur man kan sluta röka med plåster
 • naturliga metoder för induktion
 • orsakerna till svår mensvärk
 • hur du kan hjälpa din fru gå ner i vikt
 • graviditet information på fyra månader
 • hur man ska förstå vestibulär dysfunktion
 • hur man kan stoppa mjäll
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com