anti-aging råd

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-17
Om du vill förbli ung, måste du göra det med stil-livsstil som är. Många faktorer spelar in när det gäller åldrande och en viktig sådan är hur du tar hand om dig själv. Sitter på ett ställe hela dagen kommer inte hjälpa dig. Du måste flytta så att blodet kan cirkulera och göra sitt jobb att leverera syre och näring till alla celler i kroppen. Det är en del av det som håller kroppen ung, men det finns mer att göra än att

Du behöver:.
Over-the-counter svampdödande kräm

Motion

Om du håller dig aktiv ser du många fördelar. Fysisk träning stärker hjärtat och håller det unga-men överdriv inte. Om du har hjärtproblem, följ råd från din läkare om du planerar att ägna sig åt mer motion än du är van vid. Motion också kan bidra till att förhindra uppkomsten av diabetes. Fysisk aktivitet har varit kända för att lindra depression och smärta i samband med artrit.

Ju äldre en person blir, desto viktigare blir övningen. Eftersom träning ökar styrkan, förbättrar balansen, bygger muskler och främjar flexibilitet, denna anti-aging teknik kan hjälpa en person förblir oberoende genom sin gyllene år.

Diet

Om du vill leva längre, äta näringsrik mat. Håll dig borta från mat besprutas med bekämpningsmedel och livsmedel som innehåller kemiska tillsatser. Äta ekologiska livsmedel när så är möjligt att förse kroppen med optimal näring, och omfattar massor av färsk frukt och grönsaker i din kost. Bearbetade livsmedel har lite hälsofördelar, så du är bättre att eliminera dem ur kosten helt. Yoghurt, fisk, omättade fetter och vatten är alla bra anti-aging livsmedel att överväga.

Antioxidanter

Antioxidanter öka livslängden genom att skydda kroppen från oxidation, vilket kan försvaga immunitet. Grön mat som kelp, spirulina och Vera Aloe är kraftfulla antioxidanter. Andra antioxidanter är alfaliponsyra, karotener, bioflavonoider, vitamin E och C, selen och zink.

Fler Anti-Aging Råd

Undvik en hög socker diet. Socker kan påskynda åldrandet genom att minska elasticiteten i huden. Solen kan också orsaka för tidigt åldrande av huden. Coq-10 är en värdefull antioxidant som kan bidra till friskt tandkött.

Previous:nothing Next:enheter som ska användas för Peyronies sjukdom

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar ungdomar missbrukar droger?
 • mircette patientinformation
 • hur man underhåller motion under graviditeten
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
 • Hur man använder en självstyrd IRA
 • rättsmedel för stinkande fötter
 • Så för att lindra smärta i brösten
 • hypoglykemi hos barn
 • Hur tar man sig längre?
 • progesteron effekter på ett embryo
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com