användningen av vit vinäger för att bota jäst infektioner

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-18
En vaginal svampinfektion är inte alltid en engångsföreteelse på vissa individer. Om de är återkommande, kan behandlingsalternativ inte fortsätta att behandla problemet, eftersom det ibland överanvändning eller missbruk av receptbelagda och receptfria behandlingar orsaka en persons kropp för att bli immuna mot dessa behandlingsalternativ. Tvärtemot vad många tror att bara kvinnor får svampinfektioner, både män och kvinnor kan få svampinfektioner

Varför Vinäger Arbete?

Jäst växer i områden som är naturligt full av fukt. Jäst är en naturlig del av kroppen, men ibland individer upplever en överväxt av jäst, som förvandlas till en infektion. Vit vinäger är en naturlig antiseptisk, varför tillämpa det på ett infekterat område kan hjälpa till att klara upp infektionen. Vit vinäger kan också vara till nytta i lukter som vanligen förknippas med jäst infektioner. Vinäger behandlar jäst infektioner eftersom det har ett pH-värde på 5,5, vilket gör det extremt surt. För en starkare dos, prova ekologisk äppelcidervinäger, som har ett pH-värde 7. 5. Ekologisk äppelcidervinäger har ett högre pH-nivå, vilket gör det surare än andra äppelcidervinäger.

Hur använder man det?

Det finns flera olika sätt du kan använda vita eller äppelcidervinäger för att behandla en infektion. Tillsätt 1 2 koppar vit ättika för att din varma badvattnet när du fyller upp badkaret. Lägg även till 1 kopp Epsom salt i vattnet. Undvik skumbad eftersom det kan ibland orsaka ytterligare infektion. Sitt i badkaret, blötläggning de infekterade områdena i minst 15 minuter. Helt och torka noggrant hela din kropp, ägnar stor uppmärksamhet till din personliga områden innan du klär på med en ren och torr handduk.

Den andra metoden är att blanda u00BD dl vinäger med # xBD, kopp vatten i en sprayflaska och att skölja ner området med hjälp av sprayflaska och klappa den torr med en handduk flera gånger om dagen under hela dagen. Genom att sätta lösningen i en sprayflaska, kan du använda den för att spritz av ditt personliga områden efter att gå på toaletten. Låt området torka, inte spola. Återigen, se till att du torkar ordentligt områden innan rätta.

Med ättika Muntligen

En svampinfektion i munnen är ibland som muntorsk och är vanligt hos spädbarn. En blandning av vinäger och vatten (1 till 2 tsk vinäger per 8 dl vatten) gör en mun lösning för en muntlig svampinfektion. Du kan antingen smutta på vatten under hela dagen, gurgla med blandningen som du skulle med ett munvatten lösning.

Äppelcidervinäger kommer också att arbeta om du inte har någon vinäger på handen. Båda har antiseptiska egenskaper och är till nytta vid behandling av svampinfektioner.

Previous:nothing Next:vad man ska förvänta sig av en smärtlindring centrum

Relaterade artiklar


 • artros behandling under graviditet
 • kör det snabbaste sättet att gå ner i vikt?
 • om osteopater
 • åksjuka hos barn
 • sammanfattning graviditet trötthet tips
 • poliovaccin: muskelspasmer och biverkningar
 • hur man kan undvika misstag med din recept
 • negativa effekterna av buteljerat vatten
 • hur man använder Jobs livsmedel för att stanna ung och levande
 • typer av lymfom hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com