ekonomisk hjälp för barn med ADHD

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-24
Föräldraskap barn med Attention Deficit Disorder kan beskatta psykiskt, fysiskt och ekonomiskt. Den finansiella bördan kan förvärras om barnet har en tendens att förstöra saker som en del av hans ADD. Läkarräkningar kan lägga svindlande kostnader för priset av vård för dessa typer av barn. Det finns dock några resurser att ett barn med ADD kan berättiga till att hjälpa föräldrar eller vårdnadshavare med några av de ekonomiska bördorna

WIC

WIC, eller kvinnor, spädbarn och barn, är ett program för att leverera extra mat, näringskvalitet utbildning och hälsa remisser för barn från födseln till 5 år gamla, som är bosatta i hushåll med låga inkomster och är i riskzonen för dålig kost. WIC finansieras av US Department of Agriculture på både regional och nationell nivå. Ett barn kan få på grund av risken för dålig kost ofta ses hos barn med ADD.

SSI

SSI, eller kompletterande säkerhet inkomst, är ett program utformat för att ge extra kontant ersättning till personer som är blinda, äldre eller funktionshindrade och har lite eller inga pengar. SSI ger pengar för att betala för grundläggande behov som mat, kläder och tak över huvudet, det finansieras med allmänna skattemedel och övervakas och underhålls av den federala regeringen. Ett barn kan få SSI baserad på inkomst behov och svårighetsgrad av ADD.

Medicaid

Medicaid är ett hälsoprogram i USA som utvecklades för att ge inkomster för godtagbara familjer med låga inkomster och resurser. Medicaid är finansierat av både federala och statliga myndigheter och styrs av medlemsstaterna själva. Det är den största finansieringskällan för medicinska tjänster i USA. Medicaid examen kan baseras på beloppet av sjukvårdskostnader, så oavsett eller inkomst, ska du ansöka och se om ditt barn med ADD kvalificerar.

Privata organisationer

Några privata organisationer som finansierar ADD forskning och några av dessa organisationer leverera även medel för barn i behov utifrån barnets ekonomiska situation. Några av dessa organisationer finns på Internet, eller genom att kontakta en stödgrupp för barn med ADD, de kanske kan komma i kontakt barnet eller föräldrarna med en av dessa organisationer

funktionshindrade barns Relief Fund

. funktionshindrade barns Relief Fund (DCRF) är en ideell organisation som ger hjälp till barn i hela USA som inte har tillräckligt försäkringsskydd. DCRF är tillgänglig genom bidrag och tillhandahåller medel för hjälpmedel, konst och humaniora tjänster, och rehabiliterande tjänster. Ett barn med ADHD kan vara berättigade till detta bidrag enligt dess bestämmelser om inlärningssvårigheter.

Previous:nothing Next:oregelbundna blödningar och klimakteriet

Relaterade artiklar


 • ljusterapi för interstitiell cystit
 • information om muskelsystemet
 • hur man förebygger irit
 • Hur ofta ska du sola inomhus?
 • steg för att göra HLR på ett barn
 • information om sjukförsäkring för hög risk människor
 • antiinflammatoriska läkemedel biverkningar
 • lättnad för hemorrojder
 • sinusinfektion lättnad under graviditeten
 • Vilka är de funktioner huden i utsöndringsorganen systemet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com