enheter som ska användas för Peyronies sjukdom

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-17
Peyronies sjukdom orsakar en erigerad penis vara böjd på grund av ärrvävnad utveckla under huden på sidan eller undersidan av penis. Förutom ibland orsakar smärta kan krökning av penis från Peyronies sjukdom gör också samlag svårt

Identification.

Eftersom Peyronies sjukdom kan ibland läka sig själv, läkare tar ofta en "vänta och se"-metoden innan man överväger medicinsk behandling av tillståndet, ofta vänta upp till ett år. Medicinsk behandling kan inkludera oral medicinering, injektioner i lesioner i penis som vållar böjda och /eller kirurgi för att korrigera tillståndet.

Det finns också produkter på marknaden som en man kan använda för att minska krökningen som orsakas av Peyronies sjukdom. Denna utrustning har olika anspråk från korrigera krökningen när enheten är sliten att bota sjukdomen.

Expert Insight

I en pilotstudie av spänning som används för att korrigera krökning av penis, det fanns positiva resultat noterades av forskargruppen i Turin, Italien. Studiens rapport, daterad den 27 januari, visade 202C en genomsnittlig förbättring av penis krökning från 31 grader till 27 grader i 6 månader med Inga ogynnsamma effekter såsom erektil dysfunktion. Som ett resultat av förbättringar i penis krökning, förbättrad penislängd också något.

Enheter

Den spänning enheterna har en komplett cirkel av material på den övre änden av den enhet som går runt penisroten med två tunn metall inlägg förlängning ner varje sida av längden på penis, sedan en gummi eller stretchigt-typ material slinga som fäster på ollonet bakom coronal åsen.

Quick Extender Pro är namnet på en enhet som svartabörshajar ett botemedel för Peyronies sjukdom. Det är ett stag bärs på penis för avsikt att räta krökning av penis.

Andropenis är en annan enhet, ser ungefär som Quick Extender Pro. Denna enhet är också bärs på penis för att reducera och eliminera de krökning. Enheten levereras med en garanti för tillfredsställelse.

Överväganden

Det finns många andra sådana spänningar produkter på marknaden. Även om du kanske vill köpa det billigaste av de enheter som finns, gör din beslutsamhet grundar sig först på säkerhet och effekt. Prata med din vårdgivare att lära sig vad rekommendationer han kan ha om vad spänning enheter använda för ditt tillstånd.

Antal ärenden

Peyronies sjukdom är vanligare bland män i åldern 40-70, men på senare år har fler män i yngre åldrar rapporterade tillståndet. Urologi Hälsa rapporterar att 9 procent av alla män har eller har haft Peyronies sjukdom, även om det faktiska antalet kan vara högre på grund av viss förlägenhet hos vissa män att rapportera skick.

Previous:nothing Next:hur man köper på morgonen efter-piller

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om välgörenhet vård
 • Vilken är den bästa tiden att försöka bli gravid?
 • Så för att lindra smärta i brösten
 • hur man förhindrar graviditet efter kön
 • biverkningar av blodtransfusioner
 • lättnad för hemorrojder
 • steg för att göra HLR på ett barn
 • är darvocet narkotika?
 • hur man förbereder för en MRT
 • spädbarn åksjuka läkemedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com