hur man kan bli av en svampinfektion hos män

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-22
Jäst infektioner hos män orsakar ofta inga symptom. När man får symtom, kan de också röda utslag, brännande eller klåda på ollonet, och smärta vid urinering. Män får kontraktet en svampinfektion från att ha oskyddat sex med en partner som har en svampinfektion. Antibiotikaanvändning, diabetes och HIV ökar också risken för svampinfektioner hos män

Du behöver:. . .
Over-the-counter svampdödande kräm


1

Använd en over-the-counter svampdödande kräm, såsom Monistat, direkt till det drabbade området. Enligt Mayo Clinic, bör krämen appliceras två gånger dagligen i minst en vecka.
2.
Undvik att ha sex med din partner tills ni båda är fria från symptom svampinfektion och ha genomgått behandling. Annars är angrepp troligt.
3.
Dra tillbaka din förhud, om den finns, och rengör noggrant för att förhindra irritation. Irritation ökar sannolikheten för en svampinfektion och kan göra behandlingen mer komplicerad.
4.
Håll underliv torr så mycket som möjligt. Detta kommer att bidra hämmar tillväxten av jäst och att klara upp din infektion.
5.
Ta en oral antimykotisk medicinering, som Diflucan eller Nizoral. Dessa mediciner är bara tillgängliga genom recept. En enda dos är ofta allt som krävs för att bli av med en svampinfektion hos män. Michigan State University varnar för att Nizoral kan skada levern. Därför kan ett leverfunktionstest krävas före behandling.
6.
Behandlar eventuellt bakomliggande sjukdomar som kan orsaka din svampinfektion. Om du har diabetes, måste du få din blodsockernivå under kontroll för att bli av med din svampinfektion och förhindra upprepning.
7.
Avbryt användningen av spermiedödande medel och antibiotika tills din svampinfektion är borta. Tala med din läkare om alternativ till spermiedödande medel om du märker ett samband mellan användning av dessa produkter och täta infektioner jäst.
8.
Boka en tid med din läkare om dina symtom inte förbättras inom en vecka, om du märker en försämring av symtom eller en penis utsläpp, eller om du får feber, blåsor eller andra tecken på infektion.


Previous:nothing Next:meningit C vaccin biverkningar

Relaterade artiklar


 • Hur får man en frisk lever
 • menstruation smärtlindring
 • näringsvärdena i sötpotatis
 • när du vill se en läkare om du har diabetes
 • om barn ont i öronen
 • graviditetstest faq
 • information om glukos test under graviditeten
 • Varför är vax gul?
 • den bästa fettförbränningen träning på ett löpband
 • smärtlindring för förlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com