hur man läser obduktionsrapporter

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-04
Michael Jacksons Obduktionsprotokoll kommer sannolikt att vara online inom några sekunder för färdigställande och mailade tusen gånger. Allas nyfikna ögon kommer att få läsa resultaten efter slakt av The King of Pop, men inte alla kommer att förstå vad de läser. Här är vad en obduktion rapport innehåller och ännu viktigare, här gör du för att dechiffrera vad det innebär
1.
Gå över obduktionen resultat, läsa varje avsnitt. De flesta obduktionsrapporter innehålla följande terminologi eller fraser nedan. Jag har tagit med de betydelser som hjälper dig att förstå vad varje fras refererar till:

* orglar /organvikter-
anges den inre kroppens organ undersöktes i samband med obduktionen och hur mycket varje organ väger gram

* Intern Examination-
berättar resultaten och tillstånd av inre organ och hålrum organ som hjärta, lever, njure, magsäck, lungor etc.

* utvändig kontroll-
berättar skick och utseende av kroppen eftersom det ligger på obduktionen bordet. Detta inkluderar alla skärsår, skrapsår på huden.
2.
Titta på Obduktion rapporten för det avsnitt som anger "Identifiera mönster och ärr" om du vill veta om den avlidne hade någon tatueringar. Platsen och en detaljerad beskrivning av alla tatueringar och födelsemärken kommer att beskrivas i denna kategori på rapporten.
3.
Observera avsnittet på obduktionsprotokollet som anger "bevis för skada. "Vad detta visar är de skador som den avlidne ihållande, vilket kan leda till döden. Till exempel var om den avlidne sköt det skulle vara dokumenteras genom att notera antalet skottskador, där kulorna trängt in i kroppen och där kulorna lämnat kroppen
4
Titta på. . obduktionsprotokollet för toxikologi resultat att se om någon narkotika eller receptbelagda läkemedel hittades i kroppen av den avlidne. Det blir också resultat för ett antal andra blod-och urinprover på många ämnen som cannabinoid screening (marijuana), och tester alkohol.
5.
Hitta avsnittet som säger "Slutsats" och "Manner of Death" att läsa medicinska granskarens uppfattning om vad som orsakade död och hur den klassificeras. Några exempel på detta skulle vara:

Slutsats-(avliden namn), avled som en följd av en överdos
Manner of Death-mord
~ eller ~
Slutsats-(avliden namn), dog till följd av en enda skottskada
Manner av Death-självmord


Previous:nothing Next:Hur att växa längre naturligt - 4 effektiva och beprövade övningar

Relaterade artiklar


 • percocet för smärtlindring
 • vad som orsakar svampinfektion i barn?
 • hur en prostata fungerar
 • botemedel för PMS & moodiness
 • Gardasil vaccinet biverkningar
 • Hur man känner igen feberkramper
 • övningar för barn som vill gå ner i vikt
 • hur att förstå om barnens hosta sirap är säkra
 • hur man kan förebygga och få bort pormaskar
 • vad man gör när fötterna sväller under menstruationen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com