röda korset HLR fakta

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-16
Röda Korset ansvarar för oräkneliga individer i samhället är HLR-certifierade. Oavsett om en lärare eller lärare eller helt enkelt en medlem av samhället, veta HLR är viktiga och kan rädda någons liv i längden. Veta dessa enkla tekniker kan även tillåta dig att hjälpa någon i din livstid

Historia

Röda Korset. har i nästan 100 år ger Förenta Staterna med katastrofhjälp. Med detta frivilligt arbete har organisationen också lärt otaliga individer hur man skyddar sig, deras familjer och deras omgivning med HLR teknik.

typer av röda korsets HLR klasserna

Amerikanska Röda Korset ger första hjälpen, AED och HLR klasser för individer som söker efter förtroende när man måste reagera på en nödsituation. Dessa färdigheter som lämnats under denna utbildning kan bidra till att förhindra ytterligare skada eller återställa andas i en patient. Dessa HLR program är tillgängliga för människor i alla åldrar, och spanska språkkurser finns även tillgängliga på vissa amerikanska Röda Korset platser. Första hjälpen-beredskap är en viktig fråga för amerikanska Röda Korset.

Några av klasserna är: HLR Vuxen, Sport Safety Training, Babysitter utbildnings-och första hjälpen för barn idag (FACT). Andra program kan hittas på deras officiella hemsida och finns tillgängliga beroende på plats.

Hur HLR fungerar

I nödfall bör 911 kallas. Därefter skall den skadade personens huvud lutas och hakan lyfts till kontrollera andningen. Ge den person två andetag. Placera en händerna på bröstet och tryck ner på bröstet ungefär 30 gånger. Fortsätt med denna teknik tills hjälp anländer. Denna teknik praktiseras under en HLR klass på en docka, där HLR yrkesverksamma kontrollera trycket mot bröstet för att säkerställa den kompetens lärs korrekt.

Fördelar med att veta HLR

HLR utbildning är absolut nödvändigt för lärare och övrig utbildning proffs. Andra företag har krävt HLR utbildning. Denna utbildning är endast ett medel för att förebygga katastrofer inträffar. Om de gör, dessa människor är alltid utbildade och redo att hjälpa andra med deras kunskaper.

Förebyggande /Lösning

Man vet aldrig när en nödsituation eller en naturkatastrof kan uppstå, och att veta riktigt HLR tekniker kommer att göra de som certifierats värdefulla i att hjälpa dem runt omkring dem.

Previous:nothing Next:spädbarnet nästäppa avhjälpa

Relaterade artiklar


 • användning av vagitorier
 • hur man beräknar mg / kg / dag
 • Hur du tar lämpliga försiktighetsåtgärder när man går in i en för tidigt värkarbete
 • hur sval hemma på sommaren utan luftkonditionering
 • hur man uppmuntrar barn att inte börja röka
 • fosterutveckling hos människa
 • Varför får någon munsår?
 • russin gin botemedel mot artrit
 • tips om upprätthålla konditionen
 • hur du håller ditt barns hjärta friskt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com