sjukhem oaktsamhet ansvarsförsäkring krav

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-17
Utmaningen i att sätta en älskad på ett vårdhem är en realitet för många människor. En fråga att överväga är inte vårdhem ha ändamålsenlig ansvarsförsäkring. Vissa vårdhem bär inte ansvarsförsäkring. Andra kan ha otillräcklig täckning. Nyligen gjorda ändringar i statliga och federala lagar skärpa regleringen av sjukhem, inklusive ansvarsförsäkring

är ansvaret försäkringar som krävs i Alla stater?

Förvärv av ansvarsförsäkring har blivit svårare på vårdhem. Problemet började med kostnaderna går upp för ansvar insurance. That beror delvis på de höga kostnaderna för rättstvister. Andra faktorer är riskhantering problem och betyg erfarenhet. Lika viktigt som ansvarsförsäkring är, är det inte ett allmänt krav för alla vårdhem har det. Varje stat i USA gör sina egna lagar om omvårdnad försäkring hem ansvar. Florida har den högsta skulden sjukhem stämningar. Myndigheterna i Florida har genomfört reformer för att stävja spridningen av stämningar sjukhem. Den Florida lag har infört en preskriberas på två år för ansvar vårdhem fall

Vad är ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är särskilt försäkringsskydd som skyddar den försäkrade personen eller företaget från ansvar stämningar. I detta fall skyddar sjukhem skuldtäckning sjukhem från stämningar från vissa aspekter av deras hemvård. Ansvarsförsäkringen erbjuder också skydd för patienter sjukhem och deras familjer. Om någon lägger sina föräldrar till ett vårdhem, är det viktigt för dem att veta att en sådan institution har ett ansvar täckning för att skydda sina nära och kära i händelse av ett problem. I dagens miljö är det mycket svårt för familjer att ta reda på vad sjukhem har skuldtäckning och sådana som inte gör det. Familjer skulle förlita sig på ord av de operatörer sjukhem om deras täckning status.

Undermåliga ansvarsförsäkring

Vissa vårdhem köper undermåliga vård täckning hemma ansvar som inte ger ett fullständigt skydd mot skulder. Dessa typer av ansvarsförsäkring i allmänhet kallas "urholka eller slösa" politik. Till exempel med antagande av inköp vårdhem $ 600. 000 av denna typ av försäkring ansvar, är hur det fungerar att det totala advokatkostnader skulle dras första om att sjukhemmet blev stämd. Så om advokatkostnader totalt $ 400. 000, är återstoden på $ 200. 000 det faktiska försäkringsskuld skydd de kan få från en sådan politik, som faktiskt innebär att små i ljuset av den genomsnittliga skulden Awards.

Begränsningar vårdhem ansvar Awards

Många stater är begränsande bosättningar ansvar tilldelning och sätta tak på det maximala belopp som kan beviljas. Om domar överskrider den maximala försäkringsskydd av ett sjukhem de befinns skyldiga, de flesta stater tillåta den skadade personen att gå efter personliga tillgångar för sjukhemmet ägaren.

Sjukhem och "enda syfte Enheter"

Vissa vårdhem införlivar som enda företag ändamål ansvar begränsade risker och ansvar för att minska riskerna med skyhöga rättegångskostnader och stämningar. Några av de operatörer sjukhem avstå vård försäkring hem ansvar helt och hållet. Sådana strategier ger inte idiotsäkert skydd mot en rättegång.

Previous:nothing Next:baby massage

Relaterade artiklar


 • hjälp efter tillägg barnen
 • vad som är brännande smärta i fötter?
 • högst kalorier bränner verksamhet
 • tips om hjärthälsa
 • hur man tillbringa en dag bara koppla av
 • hur man stanna hydrerade under sommarmånaderna
 • användningsområden för Desitin
 • hur man använder 10 steg till en hälsosammare livsstil
 • vägglus fakta
 • hur man rengör en hjärtkateterisering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com