tips om hemvård sjuksköterskor

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-25
Hemvård sjuksköterskor ofta tilldelas vård för äldre patienter med kroniska sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, Alzheimers sjukdom och cancer. De bryr sig även för barn med svåra funktionshinder, liksom. Hemvård sjuksköterskor kan laga mat, byta sängkläder, behandla sår, ta blod och administrera läkemedel. De får bestämma runda dygnet vård för en patient eller kommer till patientens hus i flera timmar om dagen, flera dagar i veckan

Du behöver:. .
Blodtrycksmätare
Stetoskop.

Kontrollera att du känner vilken vård de Nurse är tilldelad att tillhandahålla.

När en läkare beställer en hemsjukvård sjuksköterska för dig eller för en familjemedlem, ska du be vilka tjänster sjuksköterskan kommer att ge. Hemvård sjuksköterskor har ofta väldigt tight schema och du behöver se till att du inte be om saker som hon eller han inte har tid att göra.

Endast läkare kan ge medicinsk order till ett hem för vård sjuksköterska. Om du vill begära en ändring i medicin doser eller sår behandlingsmetoder, måste du kontakta läkare, inte sköterskan.

Arbetar med en aktad hemsjukvård Nurse Agency.

Eftersom sjuksköterska har tillgång till ditt hem och till en patient som kan vara utsatta för övergrepp, är det viktigt att ditt hem för vård sjuksköterska vara tillhandahållen av en licenserad och välrenommerade organ.

Begära särskilda sjuksköterskor som Du Bli bekant med dem du gillar.

Både barn och äldre hemvård patienter dra nytta av kontinuitet i vården. Med tiden, när du utvecklar en medvetenhet om vilka sjuksköterskor patienten mest gillar, låt byrån veta så att de kan omplaceras till ditt hem som scheman tillåter.

Om du märker att en viss sjuksköterska inte fungerar bra med dig eller patienten, låt byrån veta så att de kan begränsa eller eliminera, som sjuksköterska framtida rotationer i ditt hem.

Ge Nurse en plats att sitta.

Om du har runt dygnet omvårdnad, inrätta ett område där sjuksköterskan kan sitta under lugna perioder. Kontrollera att det finns ett ljus för att läsa av, en bekväm stol, en yta att skriva på och en plats att lagra personliga tillhörigheter. Den här platsen måste vara i eller i närheten av patientens rum och bör ge en viss ensamhet så sköterskan inte distraheras från sitt uppdrag.

är hem-hälso-och sjukvård omfattas av en försäkring?

Inte varje hälso-och sjukvård planen anges att vård i hemmet, även om det är en förmån som många statliga försäkringar samt genom Medicare under vissa förutsättningar. Se till att du förstår begränsningarna av din hälsa försäkring så att du kan göra det bästa möjliga av din hemvård nytta.

Previous:nothing Next:symptom på en urinvägsinfektion under graviditeten

Relaterade artiklar


 • varför barn bör utöva
 • hur man dödar svamp
 • om drogmissbruk under graviditeten
 • Varför är bacill resistenta mot desinfektionsmedel?
 • hur man underhåller motion under graviditeten
 • hur du skyddar dig från e coli-bakterier
 • biverkningar av Gravol
 • förlossning smärtlindring
 • hur man kan spara ditt liv med en egen Heimlich manöver
 • hur att dra sig ur CYMBALTA
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com