växtbaserade behandling för klimakteriet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-20
Om du är smack sandskädda i mitten av perimenopause, som kör mot mållinjen, som är klimakteriet, och du har bestämt dig kommer att få igenom denna period av ditt liv utan medicinsk åtgärd och droger, här är några tips om växtbaserade behandling.

Du behöver:.
Över disk svampdödande kräm

linfröolja

Enligt Dr Susan Lark, det finns metoder för att bekämpa östrogen dominans, som inträffar när progesteron inte längre produceras. När du slutar ägglossning, men du kan fortfarande vara mens, progesteron är inte längre görs. När progesteron minskar kan östrogen RAKET okontrollerat och detta resulterar i en mängd symtom som värmevallningar, nattliga svettningar och ömma bröst. Lark föreslår att sätta 1 till 2 msk. av linfröolja eller 4 för att 6 msk. marken lin måltid till dina flingor eller skaka och konsumera den på en daglig basis. Detta bör dämpa östrogen

Andra Östrogen Tamers

Andra östrogen Tamers inkluderar maskros (150 till 500 mg /dag). Mariatistel standardiserat extrakt (150 till 175 mg en till tre gånger om dagen), gurkmeja, som är en ört (400 till 500 mg två till tre gånger dagligen) och aminosyror såsom L-metionin (200 till 1000 mg) eller L-cystein (200 mg två gånger dagligen).

Soy

Sojaprodukter tycks i synnerhet vara mycket fördelaktigt för klimakteriet och kvinnor i övergångsåldern. Lark referenser studieresultat som publicerades 1992, som visade att japanska kvinnor, som rutinmässigt äter en sojabaserad kosten, inte har nästan lika många klimakteriebesvär som amerikanska kvinnor gör och att de inte lider lika mycket av värmevallningar. Sojaisoflavoner arbete eftersom de stör östrogenproduktion. När detta händer, östrogen kan inte binda till vävnad receptorer.

Vitex

Kysk träd extrakt (Vitex) främjar produktionen av progesteron genom att öka produktionen av luteiniserande hormoner (LH), som utlöser progesteron i mitten av en kvinnas cykel. Vitex tros sätta ett stopp av utsläpp av follikelstimulerande hormon (FSH) som uppmanar östrogenproduktion. Vitex verkar återupprätta hormonbalans och, när det händer, symptom avtar.

Andra alternativa metoder

Projekt-aware. org rekommenderar dong quai, silverax, motherwart och lakritsrot i din strävan att lugna ditt klimakteriebesvär symtom. Enligt en artikel skriven av Susun Weed om naturläkemedel läkare Judyth Reichenberg-Ullman, är en favorit botemedel mot värmevallningar Lachesis. Använd Lachesis om din värmevallningar värre precis innan du somnar eller vid uppvaknande, åtföljs av en huvudvärk, eller utgår från toppen av huvudet. Om din blinkar att du känner dig illamående, svag, utmattad och deprimerad, använda sepia. Om du har värmevallningar utanför och de följs av intensiv frossa och hög känsla, använd pulsatilla.

Previous:nothing Next:yoga idéer för barn

Relaterade artiklar


 • Varför är vax gul?
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • Hur sluta röka
 • hur man använder bromokriptin
 • prostata lättnad
 • tips om sorg rådgivning
 • myter om kön bebisar
 • RISPERDAL patientinformation
 • hur man förebygger nyssjuka
 • vad som ska kontrolleras vid en vision test för de äldre?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com