vad är slutenvård alkohol detox?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-20
"Alkohol avgiftning" avser en period av behandling som syftar till att hjälpa en patient att övervinna fysiskt och psykiskt beroende av alkohol. Slutenvården erbjuda ständig medicinsk övervakning och skilja patienten från en miljö där alkohol är lätt tillgänglig. De omedelbara målen för slutenvård alkohol detox är att lindra fysiska abstinensbesvär, och att skapa en plan för långtidsbehandling

Fakta

Om du har utvecklat ett fysiskt beroende av alkohol under en lång tid, kan avgiftning utan övervakning leda till mycket allvarliga abstinenssymtom. Svåra abstinensbesvär inkluderar kramper, darrningar och hallucinationer. Återkallelse kan vara både fysiskt och känslomässigt svårt. Många alkoholister inte kan sluta på egen hand eftersom de behöver en tid när de inte kan få alkohol.

Funktion

Residential eller slutenvård tillhandahålla medicinsk avgiftning, behandling och utbildning för att hjälpa rehabilitera personer som är fysiskt beroende av alkohol. Sjukhusvård är indicerat för någon som har provat flera gånger att sluta dricka på egen hand utan att lyckas. Det kan vara nödvändigt för någon med allvarliga känslomässiga, fysiska och sociala problem utöver alkoholism. Medicinskt övervakad detox är nödvändig för patienter med en historia av högt blodtryck eller krampanfall.

Inside Sluten Detox

Behandling kan vara från några dagar upp till 30 dagar. Den första uppgiften för slutenvård alkohol detox är att behandla patienten med medicin för att lindra abstinenssymptom och avsluta den fysiska beroendet av alkohol. När det värsta fysiska återtaget är över får patienten hälsosam mat, terapi, tillgång till stödgrupper och andlig rådgivning.

Överväganden

kostnad motsvarar den största nackdelen att slutenvård alkohol detox. Jämfört med alternativ behandling i öppenvården, är sluten detox betydligt dyrare. Dessutom har många försäkringsbolag begränsa antalet som omfattas dagar. En annan nackdel är att en patient kan bli beroende av personalen, och ändå inte vara redo att möta livet utan alkohol utanför säkerheten i en sluten anläggning.

Behöver du Slutenvård Detox?

Om du har försökt att stoppa dricka men få skakar, svettas eller sömnlöshet när du försöker, kan du ha utvecklat ett fysiskt beroende av alkohol. Andra tecken på att du har problem med alkohol inkluderar fortsätter att använda alkohol även när det är som orsakar dig problem med arbete eller familj, att vakna upp på natten suget alkohol eller dricka mer och mer för att få samma effekt. Ju större din fysiska beroendet av alkohol, att desto sannolikare du behöver slutenvård alkohol detox.

Previous:nothing Next:om Triple X syndrom

Relaterade artiklar


 • percocet för smärtlindring
 • hur man använder finasterid
 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • tecken och symtom på infektion efter förlossning
 • astmabehandling för barn
 • symptom på formel allergi
 • vad man ska göra för huvudlöss?
 • Hur man känner igen feberkramper
 • återkommande feber hos barn
 • hur man kan bota degenerativa sjukdomar skiva
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com