vad finns behandlingar för premenopausala kvinnor?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-09
Premenopause är det första steget i övergången till klimakteriet, vilket är när faktiska fysiska förändringar och symtom börjar. Premenopause kan börja 10 år före menopaus, vilket är varför så många kvinnor ignorera symtomen. De tror ofta att de är för unga för att ha klimakteriebesvär. Många över disk mediciner kan hjälpa till med symtom på premenopause, men det finns inget botemedel eftersom detta är en normal del av en kvinnas liv .

livsstilsförändringar

Enligt DrJoseph Collins, en expert på området för klimakteriet, undvika alltför alkohol och tobak kan förhindra tidiga symptom på klimakteriet. Binjure hälsa behövs för att hjälpa trycka tillbaka den tid din kropp börjar klimakteriet, enligt Collins. Kosttillskott som innehåller en multivitamin för fortsatt skapande av könshormoner är ett krav för alla premenopausala kvinnor.

Huskurer

Enligt National Institutes of Health Office av kosttillskott, kalcium i mängden 1000 mg dagligen bör fattas av kvinnor i åldern 19-50 år. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin säger att johannesört har använts för ångest och sömnproblem samt depression och nervsmärta i flera år. Var och en av dessa är klimakteriet symtom och kan kännas och upplevas av premenopausala kvinnor.

Dietary Aids

Multivitaminer och tillägg är föreslagna av många läkare att bibehålla en god hälsa för premenopausala kvinnor. Hälsa din kropp före klimakteriet har stor inverkan på hur lång klimakteriet och upplevde symtom. Om en kvinna är redan deprimerad innan klimakteriet, kommer tillståndet försämras och bli värre med klimakteriet. Är det viktigt att ta den rekommenderade dosen som ordinerats av läkare för vissa mineraler och vitaminer. Varje kvinnas kropp kräver olika delar vid olika tidpunkter.

Medicinska ingrepp

Trots att en kvinna kan tycka att hon är för ung för att uppleva premenopausala symptom, kan du vara premenopausala från 20 års ålder till slutet av 40-talet. En läkare bör eftersträvas om svår huvudvärk eller muskelkramper, depression eller aptitlöshet är påtaglig. Varje kvinna är unik, men symptomen stanna ungefär densamma från kvinna till kvinna. Om något av symptomen börjar störa dagliga aktiviteter eller livsstil, bör en läkare sökas.

Biverkningar av Symtom

Eftersom behandling för premenopause kommer i många former, bör en läkare ses regelbundet för undersökningar. Symtom som huvudvärk kan orsaka yrsel och illamående hos vissa kvinnor, medan andra aldrig har detta symptom alls. En av 10 kvinnor kommer aldrig att ha några besvär, medan en annan kvinna av att 10 kommer att ha det värsta möjliga symptom. Vissa biverkningar såsom en ljusare period ses som välsignelser av vissa kvinnor. Andra biverkningar såsom falska perioder eller stänkblödning och muskelkramper eller oförmåga att hålla uppmärksamheten på normala aktiviteter upplevs av många.

Previous:nothing Next:postpartum vård för mödrar

Relaterade artiklar


 • före klimakteriet och svettning
 • hur är det lymfatiska systemet relaterade till kardiovaskulära systemet?
 • vad är Milk Thistle användas till?
 • hem rättsmedel för fästingen avlägsnas
 • orsaken till pustler
 • headlice råd
 • hur man får gym rabatter
 • sjukdomar som orsakar ett kliande hårbotten
 • hur man kan hjälpa anbud bröst innan en period
 • hur man gör en foster kick räkna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com