yoga idéer för barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-19
Yoga har varit en populär avkoppling metod användas av vuxna som ett sätt att lindra stress och finna frid. Det används nu som ett sätt att hjälpa barn lindra deras stress, som kan komma från grupptryck, akademiska stress och press från idrottstävlingar. Även de ställningar variera något från vuxna poser, de är lika effektiva

Du behöver:.
Over-the-counter svampdödande kräm

Fördelar

Yoga kan hjälpa. ditt barn få självförtroende och balans i sitt liv. Som ställer är förklarade för henne och hon tänker på vad var och en betyder, vinner hon en större respekt för vad hon gör. Att veta att gör krigaren utgör kommer att ge henne styrka och självförtroende kommer att ge henne en önskan att göra ställningen ordentligt. Deltagande i samarbetsländerna utgör gör att hon kan utveckla tillit till andra, medan barn med ADD som lider av hyperaktivitet ges en kanal genom vilken deras behov av ständig rörelse är uppfyllt och hanteras.

Skapa en Pose

Syftet med att skapa -a-pose är för barn att göra sin egen version av en grundläggande yogaställning samtidigt innehåller de grundläggande principerna för sträckan. Det håller även ett barns intresse, bygger förtroende och gör honom medveten om sin kropp. Genom att lära en standard utgör som berget utgör, lär han balansen medan stretching hans torso.

Ditt barn börjar med att stå rakt upp i berget pose. Säg till honom benen är basen i berget och att känna dem ända ner, som om hans fötter var under marken. Säg till honom att \ sträcka ryggen och känna hur hans fötter är jordad kan detta hända. När han trycker sig ned, väcker han också sig själv. Han måste tänka sig hans huvud och hals höjs upp i molnen, som om de är på toppen av berget.

Time-I

Detta yogaställning är motsatsen till en ökänd form av straff, en tid -out. Det hjälper att främja självkontroll med barnet samtidigt som hennes förtroende och respekt för andras känslor. Detta är en särskilt bra övning för barn som har svårt att koncentrera sig och hjälper dem på nytt fokus efter koncentrationen har gått förlorad.

Låt barnet sitta eller stå i en bekväm position medan uppmärksamma mönstret för hans andas och hur det får honom att känna. Säg åt honom att lägga märke till hur hans armar, huvud, nacke och ben känsla-detta självkännedom kommer att hjälpa honom slappna av. Han kan stanna i denna position så länge han behöver, när han känner sig redo att gå med i verksamheten igen, är han välkommen

Partner Poses

Eftersom varje person sitter rakt upp, back-to-back. håller sig upp ännu stödja varandra samtidigt, tar varje barn tid att känna sin egen andedräkt och andan av hans partner. Eftersom både barn koppla av, lutar en framåt medan andra lutar sig bakåt, vilket ger vilsam tillbaka kurvor. Båda barnen turas om tills alla är avslappnad och väljer att sluta. Den här övningen hjälper till att bygga samarbete och förtroende, främjar hälsosam kommunikation och får stöd i problemlösningsförmåga.

Previous:nothing Next:biverkningar av Avelox hos barn

Relaterade artiklar


 • om tidig upptäckt graviditetstester
 • hur man överlever efter makens död
 • är Mirena spiralen effektiv?
 • hur man mäter blodtrycket effektivt
 • hur man skriver en dödsruna för någon som begått självmord
 • fostrets utveckling i vecka 26 av graviditeten
 • hur förmå hicka
 • hur att få låga kostnader recept
 • Vilken är den bästa tiden att försöka bli gravid?
 • naturlig hemorrhoid bota
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com