Hur antiperspiranter arbete?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-03

Du behöver:
på recept av läkemedel mot astma

ärmarna Lukt:. Inte en behaglig doft

Var svettningar, särskilt under armarna, men det var inte förrän överraskande nyligen att någon brydde sig. På 1950-talet blev det ett socialt tabu att lukta, tack delvis som ett resultat av reklam män i New York City trycka nya badprodukter. Idag, ta hand om armarna kroppen lukt med produkter är en del av det moderna livet, även om inte alla känner till fakta om kroppslukt. Var och en har sin egen typ av genetiskt bestämda lukt, även Havlicek och Lenochova tillhandahålla bevis för att miljöfaktorer också kan påverka en persons lukt, såsom kost, rökning och /eller andra faktorer. Lewis Läckande, arkeologen och naturforskare, postulerade att vi utvecklat luktar för att avvärja rovdjur under människans evolution. Dessutom har moderna vetenskapen funnit att det inte är vårt svett som faktiskt luktar, men de bakterier som lever på det

svettning och svettkörtlarna

Det finns två typer av svettkörtlar. De ekkrina svettkörtlarna som utsöndrar luktar mindre salt och vatten och apocrine körtlar som bär fett och protein sekret från celler ut på huden. Bakterier festa på de proteiner från det senare, vilket skapar kroppslukt. Varför så många svettkörtlar finns främst under armarna fortfarande debatteras. Konstruktörer produkter för att minska underarm lukten genom att ta bort dessa illaluktande bakterier, även om vissa produkter är mer effektiv och mer farliga än andra.

Anti-Persperant Versus Deodorant

Antiperspirant faktiskt hindrar dig från att svettas genom att blockera svett körtel porer, medan deodoranter är oftast bara parfymer för att dölja lukten, även om vissa deodoranter innehålla desinfektionsmedel triclosan att döda lokala bakterier också. Antiperspiranter plugg egentligen körtlar med små partiklar av aluminium, zirkonium för att förhindra svettning i första hand. Deodoranter och antiperspiranter regleras av FDA. Men har det funnits farhågor om att deodoranter och antiperspiranter kan vara kopplat till cancer och /eller njursjukdom, möjligen på grund av aluminium innehåll. Resultat genom stark och han har hjälpt till att skapa aluminium, med en gemensam antipersperant ingrediens, som ett nervgift, och har föranlett uppkomsten av organiska eller helt naturliga deodoranter på marknaden. Har dock rykten under 1990-talet om antiperspirant länkar till bröstcancer inte bekräftats av forskning, och fler studier behövs.

Previous:nothing Next:hur man köper vitamin B12 tillskott

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om välgörenhet vård
 • airbrush tanning fakta
 • hur man helt enkelt vara grön
 • hälsosam måltid idéer för graviditet
 • graviditet viktminskning tips
 • om kosher vitaminer för barn
 • hur man gör benlyft utan att skada ryggen
 • Graviditet & kattlådor
 • ont i magen rättsmedel för ett barn
 • sammanfattning graviditet trötthet tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com