Vad är tecken på alkoholförgiftning?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-28
Varje helg, ungdomar samlas på college dorms, fester frat och gymnasiet samvaro. De gör vad unga människor ofta gör-dricker, ibland till överdrift.
Och medan många människor berätta roliga historier av sitt drickande eskapader medan unga, kvarstår det faktum att unga människor löper en stor risk för alkoholförgiftning. Berusningsdrickande, eller dricka så mycket alkohol som möjligt, så snabbt som möjligt, är det primära boven

Typer

finns två typer av alkoholförgiftning. Det första, oavsiktliga, uppstår när någon dricker ett ämne han eller hon vet inte innehåller alkohol. De flesta förgiftningar, men det händer på grund av att dricka mer än kroppen kan hantera. Tyvärr ungdomar är mest benägna att engagera sig i riskfyllda dricka beteenden, som ibland kallas berusningsdrickande.

Enligt Centers for Disease Control and Prevention, en undersökning av gymnasieelever fann att en 30-dagarsperiod, drack 45 procent en viss mängd alkohol och 26 procent binge drack.

Funktion

Alkoholförgiftning uppstår när kroppen inte säkert kan absorbera alkohol. Ett livshotande tillstånd, påverkar alkohol hjärnan, lungor, hjärta och andra vitala organ. Utan medicinsk behandling, kan en person som lider av alkoholförgiftning förlora medvetandet och dö.

Process

Enligt Mayo Clinic, det tar ca en timme för levern att säkert hantera alkoholen i en medelstor dricka. Medan varierar från person till person dricka mer än en dryck i timmen ökar risken för alkoholförgiftning. . När någon konsumerar mer alkohol än hennes kropp kan hantera, resultat alkoholförgiftning

Symtom av alkoholförgiftning

Enligt Emergency Medical Services Authority of Oklahoma, ett offer för alkoholförgiftning kan:

1) förvirrat,
2) hamnar i en dvala, eller koma och misslyckas med att svara,
3) Vomit,
4) har kramper,
5) Erfarenheten andningssvårigheter;
6) Registrera en låg temperatur, eller blek eller blått hud

varningsskyltar

Tyvärr, symptomen av alkoholförgiftning visar att offret redan är i trubbel och kan vara i riskzonen för döden. Känna igen varningssignaler om alkoholförgiftning kan dock hjälpa till att stoppa problemet innan det uppstår. Små och smala människor kan absorbera alkohol snabbare, vilket placerar dem högre risk. Dricka på fastande mage kan öka graden av alkohol absorption. Blandar alkohol med mediciner kan öka risken. Vissa kroniska sjukdomar, däribland diabetes och hjärtsjukdomar, kan leda kroppen att ta upp alkoholen snabbare.

Behandling

Få akut hjälp omedelbart om du misstänker att någon har alkoholförgiftning. Ring 9-1-1 eller den lokala giftinformationscentralen för anvisningar om hur man kan hjälpa den personen.

Förebyggande /Lösning

Mayo Clinic rekommenderar återhållsamhet och kommunikation för att förhindra alkoholförgiftning. Moderera dina personliga alkoholvanor kan minska risken för en överdos. Förmedla risker (och din oro) till dem som riskerar, särskilt ungdomar, kan få dem att undvika berusningsdrickande och andra riskbeteenden.

För att undvika oavsiktlig alkoholförgiftning, se till att lagra alla produkter som innehåller alkohol på säkra platser, där de inte kommer att förväxlas med mat eller sprit.

Previous:nothing Next:biverkningar av formeln 303

Relaterade artiklar


 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • de första symtomen på uttorkning
 • förändringar i menstruationen
 • fitness tips för mammor att
 • naturliga botemedel för trött
 • sinus smärta rättsmedel
 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • biverkningar av Cytotec
 • hur man ska hantera vikt efter klimakteriet
 • Hur växer svamp på mat?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com