de bästa sätten att bli gravid snabbt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-30
När ett par bestämmer sig för att försöka föreställa sig ett barn är det en mycket spännande tid. Det kan också vara en mycket frustrerande tid när månad efter månad, visar graviditetstest ett negativt resultat. Följ dessa förslag på hur bästa sätten att bli gravid snabbt att öka dina chanser till framgång

Track varje månad

Enligt American Graviditet Association, de flesta kvinnor har ägglossning mellan dag 11 och dag 21 av sina månatliga cykel. Även om många tror att ägglossningen sker på dag 14 av cykeln, är detta inte sant för varje kvinna. Helt enkelt genom att kartlägga eller spårning ägglossning, kan ett par kraftigt höja sina odds lyckas befruktningen. Detta kan göras på två sätt.

Köp ett kit ägglossning förutsägelse. Dessa tester liknar ett graviditetstest, men i stället för att upptäcka graviditet, de har ägglossning. Genom att använda dessa tester dagligen under vad som kan vara din fertila tid, kan ägglossningen lätt att konstatera. När testet är positivt, ha sex. Efter några månader av att ta dessa tester, framträder ett mönster vanligtvis som gör ett par för att öka sina chanser genom att ha sex före ägglossningen samt när ägglossningen verkligen sker.

Diagram din cykel. Denna metod innebär att ta din basala kroppstemperatur med en digital termometer varje morgon innan att komma ur sängen. En baslinje temperatur mönster kommer att dyka upp efter några dagar. När temperaturen dips (oftast med så mycket som en halv grad), har ägglossning inträffat. På denna punkt kan det vara för sent att ha sex som resulterar i befruktning. Men genom att jämföra de månatliga diagram, kommer ett mönster visas normalt och ge en indikation om när man ska ha sex. Sex ska tas upp till fem dagar innan ägglossningen och fram till två dagar efter ägglossning.

Använd bästa Positioner

Låt inte allvar påverka dina ansträngningar. Genom att använda positioner där kvinnan ligger plant eller hennes höfter är i ett högt läge, kommer spermierna inte arbeta mot tyngdkraften. Positioner som erbjuder djup penetration kan också bidra till att deponera spermierna längre in i slidan och minska risken för allvar blanda sig i processen.

Omedelbart efter kön, bör kvinnan ligga på rygg med en kudde under hennes höfter. Denna lätt förhöjning kommer också att bidra till att spermierna inte behöver slåss allvar att göra resan mot ägget. Ligg i detta läge i 15 till 20 minuter efter samlag.

Leva ett hälsosamt livsstil

Både män och kvinnor bör sträva efter att etablera en hälsosam livsstil innan graviditeten. Utöver äta en hälsosam kost bör alla drog-och alkoholanvändning stoppas och en hälsosam vikt bör erhållas och bibehållas. Kvinnor bör börja ta en prenatal vitamin även innan graviditet. Män bör undvika badtunnor och andra aktiviteter som kan orsaka onödig värme i pungen, eftersom detta kan sänka spermieantalet.

Previous:nothing Next:Varför faller håret ut efter en graviditet?

Relaterade artiklar


 • tips på lyckade IVF-behandling
 • Hur är slem gjort?
 • hjärtsjukdomar och stroke terapi
 • HIV information för barn
 • hur man kan kontrollera status för en graviditet Medicaid program online
 • yogaövningar från Indien
 • vegan viktminskning tips
 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
 • behandlingar för infertila män
 • gasen lindring för spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com