dr.

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-28
I sin bok, "Natural Health, naturmedicin," Dr Andrew Weil ger dig information och inspirerande insikt i den mänskliga kroppen och hur man ska uppnå optimal hälsa. Hans fokus på holistisk healing metoder och förebyggande av sjukdomar omfattar en mängd sjukdomar och villkor

Förebyggande underhåll

En viktig faktor i Dr Andrew Weils holistisk läror är vikten av förebyggande underhåll. Till exempel i kapitlet, "Hur man INTE få cancer," Weil ger särskilda riktlinjer att följa för att vara cancer gratis. I alla sina riktlinjer, förklarar han tydligt och vidareutvecklar i detalj varför följande varje särskilt riktlinje är viktigt.
Hans rekommendationer börjar med en förklaring om ärftlighet och cancer. Weil förklarar att det som ärvs är ett anlag för cancer, inte själva sjukdomen. Vad man ska undvika för att inte få cancer omfattar all exponering för skadlig strålning (t. ex. röntgen), ultraviolett strålning från solen, exponering för skadliga kemikalier, rökning, alkohol kraftigt och äta cancerframkallande mat. Efter en hälsosam kost, med antioxidanter kosttillskott, öva säkert sex, tränar och lär sig att uttrycka känslor ingår i hans förslag på vad som bör göras för att förhindra cancer.

Ångest Terapi

"Den enskilt mest effektiva avslappningsteknik jag vet är medveten reglering av andningen, säger Dr Weil i att tala om hur naturligt att lindra ångest.
Börja med att sitta upp med rak rygg. Placera tungspetsen mot toppen av insidan av framtänderna. Tungan är tänkt att stanna där igenom hela denna andningen praxis.
Andas ut genom munnen, gör en "SVISCH" ljud. Stäng munnen och andas in genom näsan, att räkna till fyra. Håll andan i sju räknas, och släpp sedan andas ut med en "SVISCH" ljud genom munnen, att räkna till åtta. Detta komplett cykel utgör ett andetag. Upprepa denna andas cykel tre gånger kommer att slutföra arbetet och enligt Dr Weil, kommer att fungera som en naturlig lugnande medel för nervsystemet.

Healing Burns

Efter omedelbart nedsänkning av brända huden i isvatten i 5 till 10 minuter med korta avbrott, gäller aloe vera gel eller calendula lotion. Dr Weil föreslår också en annan naturlig lösning: tillämpning av rå honung. Han säger att rå honung fungerar effektivt på svåra brännskador och för närvarande används som grund för en ny behandling i kinesisk medicin.

Torkning kroppslukt

Som de flesta kroppslukt är ett resultat av bakterier i svett, bekämpa bakterier är vad som måste fokuserat på. Dr Weil föreslår stänk på tvättsprit under armar, i motsats till deodorant, som innehåller aluminium som kan vara skadligt för kroppen. Han föreslår också ute efter naturliga deodoranter som innehåller grönt te eftersom det innehåller en antibakteriell kvalitet. Han föreslår helt eliminerar koffein från kosten om kroppen lukt fortsätter att vara ett problem.

Torkning Fotsvamp Naturligtvis

Dr Weil säger att utsätta fötterna för att så mycket frisk luft och solljus som möjligt är en bra start i clearing fotsvamp. Han föreslår en lätt tillämpning av tea tree-olja till de drabbade områdena, 3 till 4 gånger om dagen, och fortsätta att göra det i 2 veckor efter infektionen har försvunnit. Grapefrukt utsäde extrakt kan användas för att behandla fotsvamp på samma sätt.

Previous:nothing Next:hydrokinon biverkningar under graviditet

Relaterade artiklar


 • negativa effekter av p-piller på ett foster
 • HEPA-filter rengöring
 • långvarig användning av nässpray
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • graviditet försiktighetsåtgärder & Massage
 • tips om hur man sluta bita naglar
 • Definitionen av Ted strumpbyxor
 • hur man handlar dietmat
 • Fakta om fiskolja för barn
 • hur man gör det mesta av din årliga bäcken examen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com