ekologisk kost för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-11
Ekologisk mat blir allt populärare-även modet. Horder av människor hoppar på den ekologiska tåget och väljer att köpa jordnära mat och snacks för att förbättra deras livskvalitet och allmänna hälsa. Barn i synnerhet, som fortfarande växer och utvecklas, måste ägna stor uppmärksamhet åt de livsmedel de konsumerar, och många organiska producenter erbjuda ett hälsosamt alternativ till förädlade livsmedel. Ekologisk mat definieras som fri från bekämpningsmedel, antibiotika-fri, utan hormoner, och fri från genetiskt modifierade organismer.

Du behöver:
stetoskop
. Blodtryck (BP) manschetten.

Eliminera bekämpningsmedel

Avskaffandet av bekämpningsmedel är en orsak till många föräldrar väljer att byta sitt barn till en ekologisk kost. Livsmedel som odlas med bekämpningsmedel har varit kända för att hindra hjärnans utveckling och kan vara neurotoxiskt. Ekologiska livsmedel minska denna risk och eliminera spår av bekämpningsmedel som finns i de organ för många barn.

Eliminera majssirap

Eliminera majssirap från kosten är en av de mest utmanande aspekterna av att hjälpa ett barn att upprätthålla en ekologisk kost. Majssirap kan hittas i tusentals livsmedel, men har inget näringsvärde, och kan orsaka karies. De flesta ekologiska livsmedel inte innehåller majssirap. Ekologiska produkter innehåller färre komplicerade konstgjorda ingredienser och är fyllda med mer kvalitet näringsämnen som barnen behöver för hälsa och tillväxt.

Konstgjorda kemikalier

En organisk diet för ett barn innebär också att minska mängden konstgjorda kemikalier i hennes kost . Att äta mat full av artificiella färger eller smaker är inte ett alternativ i en organisk kost. Det vanligaste livsmedel med konstgjorda tillsatser godis, drycker juice, läsk, frukostflingor, och öknar gelatin. Tyvärr har många av dessa livsmedel är favoriter för barn, och begränsar eller eliminerar dem kan vara en svår utmaning, men kan föräldrar erbjuda organiska substitut såsom frukt, ekologiska barer frukt, ekologiska chips, kex och nötter

Aspartam En förälder som önskar att ändra sina barns kost till en organisk Man måste också eliminera konstgjorda sötningsmedel och aspartam. Aspartam är ett icke-kalori sötningsmedel som har haft fortsatt anklagelser om skadliga biverkningar. Konstgjorda sötningsmedel är ofta i "diet" mat, kalorifattig frysta desserter och dricka blandar såsom Kool-Aid och läsk.

Organic Stores

En allmän missuppfattning är att individer måste hitta en ekologisk butik för att få ekologisk mat, men det är inte alltid fallet. Många livsmedelsbutiker har en organisk gången som vänder sig till familjer som är intresserade av hälsosamma mellanmål och måltider för sina barn. De flesta medelstora och stora städer har minst en ekologisk livsmedelsbutik, och vissa kommer även att leverera till ditt hem.

Previous:nothing Next:återhämtning från en hysterektomi

Relaterade artiklar


 • naturliga botemedel för post nasal drip
 • vad är serös dränering?
 • Strattera biverkningar & interaktioner
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
 • Definitionen av Ted strumpbyxor
 • hur är kolesterol mäts?
 • klimakteriet och smärta i brösten
 • hur du kan få linser i ögonen
 • Definitionen av sjukhusvård akut vård
 • symtom på prostatacancer stenar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com