faderskap testprocessen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-01

Du behöver:
läkare
. Finansiella planerare.

Vad är ett faderskapstest?

ett faderskapstest jämför DNA av ett barn till DNA av en man för att avgöra om de har en förälder-barn biologisk relation. Även ett negativt resultat finns tillräckligt med bevis för att motbevisa ett blodsband, visar ett positivt resultat endast att möjligheten till en biologisk relation existerar. Dock kommer många diagnostiska centra garantera ett positivt förhållande med 99,9 procents säkerhet.

Postnatal Faderskap Test

En DNA-test av en bebis blod kan göras efter födseln. Blod samlas in av en spruta eller en bomullstuss gnids i barnets mun för att samla DNA. Prover kan också utvinnas genom navelsträngen, hud vävnad och hår, och senare, genom sperma. Varje Diagnostiskt centrum kommer att ge information och rådgivning om de olika förfarandena.

Gravid Faderskap Test

En mor kan välja att ha sitt barns DNA genom ett fostervattensprov. Med läkares godkännande, under en ultraljudsundersökning, kommer en tunn nål sättas in i mammans livmoder dra ut en liten mängd fostervatten. Detta förfarande kan ske när som helst mellan den 14 och 20: e graviditetsveckan. Ett fostervattenprov kan medföra risker för det ofödda barnet och måste noggrant diskuteras med din läkare innan du väljer denna metod för att testa.

En annan prenatal undersökning är moderkaksprov. Den medicinska tekniker kommer att vägleda en tunn nål in i livmodern genom slidan och livmoderhalsen. I livmodern, får nålen prover av den korionvilli-ett membran som omger embryot i livmodern. Detta test kan göras under den 10: e genom 13: e graviditetsveckan.

Om att ha Test

The American Association Graviditet föreslår att ha ditt faderskapstest vid en anläggning godkänd av AABB (en transfusion och cellulära Therapy Association) , såsom DNA Diagnostic Center. Kostnaden för ett test varierar beroende på din position, den analysmetod som du väljer, och om resultaten behövs för domstolen presentation. I de flesta fall, resultaten finns tillgängliga inom tre till fem dagar efter provet.

Varför har ett faderskapstest?

Innan bli gravid, kan en kvinnlig ha haft mer än en partner. I så fall kan hon inte vara 100 procent säker på vem fadern är. För att fastställa identiteten på barnets far, samla finansiellt stöd eller rätt till ersättningar, såsom ett arv kan mamman måste visa bevis på faderns identitet för en domstol. Det är också viktigt att veta den fullständiga medicinska historia om ett barn för att fastställa hans eller hennes risk att utveckla vissa sjukdomar och tillstånd. Detta är möjligt endast när du vet båda sidorna av ett barns familj.

Previous:nothing Next:hem graviditet tips

Relaterade artiklar


 • fakta om magen bakterier
 • effekter av en vegetarisk kost på barn
 • rättsmedel för stinkande fötter
 • mänskliga parasitära Worm Removal
 • perioder i klimakteriet
 • hur gå ner i vikt med rätt typ av hjärt-programmet
 • hur man applicerar en patch preventivmedel så den håller på
 • hur man ska förstå vestibulär dysfunktion
 • Hur man vet om din vattenflaska är säkert
 • Varför får någon munsår?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com