framgången av naturliga botemedel hepatit C

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-27
Det finns många naturliga ämnen förebådade som ett botemedel mot hepatit C, och medan vissa av dessa åtgärder kan hjälpa kroppen bekämpa viruset och främja läkning av levern, finns det inget känt botemedel. Eftergift av denna kroniska sjukdom har inträffat, även vetenskapligt stöd forskningen har ännu att bevisa säkerhet, effektivitet och långsiktiga resultat från naturläkemedel

Bakgrund

Traditionell medicin behandlar hepatit C med interferon, även om det inte är lämpligt för alla med sjukdomen och presenterar sina egna risker och biverkningar. Mycket av svårigheten att fastställa effekten av naturläkemedel är att ingen mänsklig vetenskapligt verifierbara studier har gjorts --- inte endast för behandling av hepatit C, men för nästan alla de villkor eller sjukdom.

Naturläkemedel

Enligt till Mayo Clinic, har studier bekräftat att silybum, den viktigaste aktiva substansen i mariatistel, "får stöd i healing och ombyggnad levern. " Det behövs mer forskning för att bekräfta detta påstående, och även om det kan skydda levern, ingen hävdar att det finns ett botemedel.

Expert Insight

I ett mycket begränsat studie kallas Berkson klinisk studie på hepatit C, tre patienter som upplevt leverdysfunktion som en följd av långvarig hepatit C och var kandidater för kemoterapi fick tre naturläkemedel: mjölk tistel extrakt, selen och alfa-liponsyra. Behandlingen var 100 procent framgångsrik i helande deras lever.
Även om ingen tror att en studie av tre personer är ett bevis på att dessa tre åtgärder kommer att hjälpa alla med hepatit C, slutsatserna i studien behöver behandlas ytterligare sådant arbete.

Överväganden

Tyvärr har det varit litet pengar för finansiering studier av naturläkemedel, främst eftersom ingen verksamhet står att göra stora vinster från naturligt förekommande ämnen. Nästan alla studier som hittills har gjorts i provrör eller på djur. När man överväger ett naturligt botemedel mot hepatit C, är det viktigt att först se till att rättsmedlet kommer att göra någon skada på kroppen, vare sig på kort eller lång sikt.
Andra metoder som de med Hepatit C kan göra för att säkerställa sitt bästa hälsa med sjukdomen är: undvika alkoholkonsumtion, bli vaccinerad mot hepatit A och hepatit B, blivit vaccinerade med lunginflammation vaccin (en engångsavgift vaccinet) och årliga vacciner influensan, undvik järntillskott, om att ta en multivitamin, använd ett som inte har järn lagt om inte din vårdgivare har visat behöver du en järntabletter, undvik lever-skadande läkemedel, med extra försiktighet med over-the-counter behandlingar smärtlindring, och äta en fettsnål kost.

Försiktighetsåtgärder

followingover receptfria naturläkemedel kan vara giftiga för levern och bör undvikas av alla med Hepatit C: stora doser av vitamin A, niacin, kinesiska örtte: valeriana, mistel, germander; Kalms tabletter; gentiana, senna frukt extrakt, jin bu Huan, asafetida, Chaparral löv, vallört, Pennyroyal olja, buske örtteer.

Previous:nothing Next:naturligt sätt att inducera förlossningen

Relaterade artiklar


 • hur man läka ett navelbråck
 • Vilka är de behandlingar för klubben fötter?
 • Vilka är de behandlingar för milier?
 • Ägglossningstest instruktioner
 • Fördelarna med varma våren spa
 • Vad händer när en man tar östrogen?
 • naturliga förlossningsteknik
 • hur man väljer rätt barnomsorg för ditt barn
 • behandling för klämd nerv domningar i armen
 • hur man använder nattljus och linfrön under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com