hälsosamma måltider för två-åringar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-29
Utfodring en 2-år gammalt barn är inte en lätt sak att göra. Även om det kan kännas som en liten seger att låta ditt barn få mer mat i magen än på golvet, helt enkelt mata ett barn är inte tillräckligt. Det är viktigt att 2-åringar har en varierad kost som ger dem möjlighet att vara frisk nog att lära sig och spela utan sjukdomar eller hot om ont i magen av att äta mat som inte är bra för dem

Du behöver. :
sportutrustning.
Skala.
Familj-progress logg.
Belöningar.

Frukost

Frukost är viktigt för människor i alla åldrar. Det finns olika typer av äppelmos eller pumpa pannkaka recept som är hälsosamma, och du behöver inte nödvändigtvis att mata ditt barn en frukt eller grönsak till frukost för att göra henne frisk.

En annan stor frukost är cheesy äggröra . För detta recept behöver du 3 ägg, 1 /4 kopp riven ost och 1 /4 kopp mjölk. Du kan också lägga lite peppar om du tror att ditt barn kommer att gilla det. Vispa dessa poster i en skål och häll blandningen i en het stekpanna. Rör konsekvent tills äggen inte längre är rinnande.

Lunch

Även om du kunde göra en hälsosam smörgås av grillad ost, eller en av jordnötssmör och banan, kombinera dessa recept för att skapa en hälsosam måltid din 2-åring kan njuta av. Allt du behöver är två skivor hela korn bröd, smör eller margarin, en banan och jordnötssmör. Lätt smör brödet på båda sidor, och sprida jordnötssmör insidan av en av brödskivorna. Skala och skiva banan, och placera den på toppen av jordnötssmör. Placera två skivor tillsammans. Låt den ena sidan stek i en stekpanna, sedan vänder smörgås efter några minuter.

Middag

Du kan göra en hälsosam middag tilltalande till 2-åringar genom att införliva nya idéer i några av de middagar du redan förbereda. Till exempel, mode en mosad potatis snögubbe med hjälp av en skopa glass. Använd majs, morötter eller ärtor för knappar, ögon och näsor. Potatismos är friska för småbarn, och ger potatisen en annan dimension kan öka sannolikheten för att dina barn kommer att äta.

Lätt-panerad kyckling strips och mini-hamburgare med tomater också är friska middagar en 2-årig kanske vill äta.

Previous:nothing Next:hälsosam mat idéer för småbarn

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra missbruk ungdomar drog
 • sluta röka guide
 • hur man gör warmers sackisäck för smärtlindring
 • förebygga eksem hos spädbarn
 • hälsosam måltid idéer för graviditet
 • växtbaserade behandling för klimakteriet
 • biverkningar av formeln 303
 • de första symtomen på uttorkning
 • värmevallningar inte förknippas med klimakteriet
 • hals övningar vid datorn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com