hur förmå labor den naturliga vägen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-04
Som i slutet av den nionde månaden av graviditeten närmar sig, tankar av arbetskraft, hur man förmå arbetskraft och födelsen av ditt nya barn kan vara allt du kan tänka på, kanske till och med äta era varje tanke. Kanske du har gått din graviditet förfallodagen och varje dag blir en besvikelse, eftersom ännu en gång, det finns ingen ny bebis att gosa. Nedan finns några idéer om hur man inducera förlossningen naturligt

Du behöver:.
Ät en tung måltid, spelar ingen roll vilken
. klocka.
ta del av alla de stärkelserik mat du har ätit.


1.
ta långa promenader ofta att få arbetskraft. Prova att gå uppför branta backar med aide i att få dig in i förlossningsrummet och med bebisen i famnen förr.
2.
Ha sex. Något i en mans spermier kan bidra till att sätta kroppen i kursen för att inducera förlossningen naturligt. Du behöver inte ha grov sex eller fancy kön, bara göra det den gamla goda missionären stil bör vara tillräckligt för att mogna livmoderhalsen.
3.
Ta en tur i bilen och åka på ojämna vägar som en annan metod för att själva framkalla arbetskraft. Den studsande på fordonet får hjälpen att få saken på förlossningen. Om du inte tar ett omak i bilen, se till att ha på dig säkerhetsbältet. Det omak bör endast vara så mild som en vanlig bil tillstånd på allmän väg, i klartext Jag föreslår inte att du går fyra Wheeling eller terrängkörning ridning.
4.
Prova att göra en graviditet aerob video. De hoppar runt kan bara skicka in arbetskraft.
5.
Tänk på att om allt annat misslyckas, kommer ditt barn att komma när han eller hon är redo. Kanske är du inte riktigt så sent som du tror att du efter att ha passerat det planerade förfallodagen, läkare uppskatta förfallodagar för spädbarn enligt standard. Varje kvinna är unik och din förfallodagen kan faktiskt vara senare än du ursprungligen sa. Hang tight kommer din naturliga arbetskraft och födelsen av ditt nya barn att vara där snart nog.


Previous:nothing Next:hur man köper ekologiska madrassöverdrag

Relaterade artiklar


 • en hälsosam kost plan för graviditet
 • fiskleverolja botemedel mot graviditet högt blodtryck
 • fakta om huvudlöss
 • hur du gör ditt barn att sova
 • graviditet skeden & trimestern
 • Definitionen av positivt tänkande
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • talterapi språkliga aktiviteter
 • vad man ska förvänta sig av en smärtlindring centrum
 • tonsillolit förebyggande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com