hur man handlar dietmat

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-07
Amerikaner köpte $ 63000000000 värde av kost livsmedel och kosttillskott som skakar enbart under 2005, enligt AC Nielsen, men det har inte minskat fetma problem. Dave Grotto, en dietist talar för den amerikanska dietetik Association, förklarade, "Kost-mat försäljningen ökar, men så är våra midjemått --- priser av fetma i landet ökar varje år. Många av dessa livsmedel kan spela en roll i en hälsosam kost, men av sig själva, de är inte de mirakelmedicin som kan leda till bestående viktminskning "(förebyggande).

Gå ner i vikt eller att försöka äta hälsosammare kräver vissa ändringar i affären --- och på de sätt som du tycker om mat. De bästa diet plan att utveckla hälsosammare matvanor som du kan hålla hela din livstid

Du behöver:.
Diet plan
. Recept.
Inköpslista.

Basics


1.
Välja den bästa diet plan för dig är det första steget innan du handlar.

kost planer överflöd --- din granne kan ha en som lyckades. Du har säkert läst om många på Internet, och bibliotekets hyllor staplas med böcker på en diet plan eller annat.

Undersök alla detaljer i någon diet plan. Kom ihåg att hälsosam mat och vara frisk är ett livslångt mål, inte ett förkortat intervall som ordet "diet" trollar i många människors sinnen. Vissa dieter, som t. ex. medelhavskosten, är avsedda att vara långsiktiga.

Förstå äta plan (diet) du kommer att följa hjälper dig att göra klokare val av mat och hjälpa dig att titta på ingredienser närmare veta vad som är och inte är hälsosamt och näringsmässigt ljud för ditt ätande plan.
2.
Regler för näring, hälsosam shopping kommer också att hjälpa din mat budget. Aldrig butik när hungrig. Alla frestelser du kanske måste köpa mat full av tomma kalorier kommer bara att öka om du går till mataffären hungriga.
3.
Planera dina måltider innan du går till mataffären. När du gör en inköpslista, alla ingredienser som behövs för måltiderna.

Genom att arrangera din inköpslista av mat avdelningar kommer du att göra din shopping resa mindre komplicerat, och du undviker gångar där frestelser överflöd, till exempel mellanmål livsmedel mittgången.
4.
Handla på utsidan räknare i butiken först. Detta tar dig genom producera avsnitt, kött och mejeriprodukter sektioner.

Utanför räknare av butiken innehåller färska matvaror. Ju mindre förädlade livsmedel du köper, desto bättre kan du styra innehållet i din mat, kalorier och näringsvärde.
5.
När du väljer någon mat, läsa etiketter. Mycket annan information kan hittas på livsmedelsmärkningen, inklusive information om fett, natrium och socker. Tänk på att ord som slutar på-ose såsom fruktos och sackaros är socker i ena eller andra slaget.
6.
Förstå hur många kalorier per portion är i produkten --- och hur stor varje portion är det. Du kan användas för att äta en kopp av ett visst livsmedel, när den rekommenderade del är hälften så stor.
7.
Om portion kontroll är ett problem för dig, att köpa en veckas förbrukning av kalorifattig fryst middagar. Läsa etiketterna i lika viktigt här som med alla andra livsmedel.

kalorifattig frysta middagar kommer att hjälpa dig att börja förstå vad en hälsosam portion storlek ser ut.
8.
I slutet av varje butik shoppingtur är det oundvikliga som står i kö för att kolla. Undvik frestelsen att de många godsaker i närheten av kassan genom att ha fört en egen mellanmål med dig, bör frestelsen att äta vara överväldigande.

En smörgås påse torkade äppleklyftor eller en handfull ost kex ska få du framgångsrikt genom den sista delen av din hälsosamma matinköp resa.


Previous:nothing Next:hur man köper stödstrumpor online

Relaterade artiklar


 • Graviditet & bensokain
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • stadier av nyfödda utveckling
 • Vilken är den bästa tiden att göra ett graviditetstest?
 • magövningar för kvinnor
 • alternativ smärtlindring för förlossning
 • lättnad för värmevallningar
 • kognitiv utveckling spel för spädbarn
 • tecken på hyperaktiva barn
 • graviditet Tips för pappor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com