hur man överlever tandsprickning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-23
Detta är det föräldrarna guide för att hantera en barnsjukdomar barn. Jag är mamma till en 1 åring som har varit barnsjukdomar för vad som verkar vara för evigt. Här är några användbara tips som har hjälpt oss. Hoppas de gör detsamma för dig

Du behöver:!.
Tvättlappar
Tandsprickningen tabletter.
Oragel.
Bagels.


1.
Jag är en första gången mamma och jag har försökt allt när det gäller vissa lättnader för min dotter med barnsjukdomar. Några barn och föräldrar har det lätt med barn som inte riktigt visa tecken på tandsprickning till tänderna gå igenom. Jag var inte så lycklig.
2.
Några av de saker som jag har fått arbete är . . . Ta en trasa och vik den på 4: s kör under varmt vatten sedan lägga dem i frysen. Det känns bra på det tandköttet och hjälper döva dem. En annan hittade jag tar bitar av vanligt bagels och frysa in dem. Jag håller dem i en ziplock påse i frysen. Min dotter älskar detta, inte bara det hjälpa med sina tänder den också kan alittle mellanmål.
3.
Jag är säker på att alla har hört talas om Oragel Jag får nightime formel för baby . Det fungerar längre än de normala. Jag brukar bara lägga den på när dess tupplur eller läggdags! Men det viktigaste jag har hittat är Hylands Homepathic Tandsprickning tabletter. Dessa är underbara, de är alla naturligt och jag älskar dem. Det kändes som jag gav henne så mycket Tylenol eller Motrin och jag hatade det. Dessa verkligen verkligen fungerar. Hoppas detta hjälper dig!


Previous:nothing Next:hur man kan förstå om du ska ge ditt barn med diarré en barnunge diet





Relaterade artiklar


 • vägbeskrivning till första svar graviditetstest
 • faderskap testprocessen
 • Vilka är farorna med mikrovågsugnar?
 • Definitionen av Ted strumpbyxor
 • hur man gör en no-sy varm / kall pack
 • naturlig terapi för klimakteriet
 • FSH-nivåer och klimakteriet
 • hur man använder Essure
 • nutrition tips under graviditeten
 • vad är en doppler test?




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com