hur man stärker dig

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-21
I den här lektionen av empowerment lär du dig att komma åt ditt liv och börja bryta sig loss processen
1.
1. Sak 1. Ta ut ett pappersark. På ena sidan skriva ned 10 viktigaste sakerna i ditt liv. Å andra skriva ner 10 saker som inte flyter av din livsstil. Det första steget är mycket avgörande. Man måste vara väldigt ärlig med thierself. Rememeber du kan ljuga för andra hela dagen lång, men man måste vara ärlig mot dig själv.
2.
på den sida där i dig tror att sakerna i livet är viktigast för dig att organisera de saker genom att kryssa för "A" för de viktigaste sakerna "B" för den andra och "C" för leaster saker. Nu till minize sak hålla det enkelt. Tillåt endast 3 "A: s", 2 "B". Nu lämnar oss med 5 "C's". "C: s" finns saker som du behöver för att bryta sig loss från även om du tycker de är viktiga. Om något i stil med post eller objekt legat runt bara hålla rymden sedan sin tid att avfärda av dessa föremål. Vad bra, är det någon har legat runt i ditt liv och det är bara är det dags att avvisa dem. I livet måste det alltid vara ca framåt. Människor och saker kommer in i våra liv vid olika tidpunkter i livet ut av olika skäl. En person bör inte hålla runt säsong människor och saker förbi deras anvisade tiden. Dessutom, om detta görs kommer det bara hindrar dig i livet, och sakta ner om inte stoppa processen du ge dig själv.
3.
På andra sidan där du skrev ner den negativa saker du behöver prioritze denna lista som måste tas om hand omedelbart. Detta är mycket avgörande eftersom att bli av med negativa saker i våra liv är den mest energi comsuming. Exempel som jag kommer att ge är sånt relationer och stora personliga saker. I förhållanden låter saker och ting går är alltid svårt. Kom dock ihåg För att komma ur något måste du först gå igenom den. Vid behandling av relationer när det är så svårt att hantera enbart söka counciling från bara någon som kan tillåta dig att ventilera ordentligt. Det sista du behöver är att prata med någon som går igenom tuff tid i sin egen relation. Att competely bryta sig fri måste du bryta Fysiska band bort. Om det finns egendom som det kan vara svårt men låt det gå. Varje objekt har känslomässiga band. Du vill släppa som håller och börja fräscha och helt nya. Du måste komma tillbaka till de saker som gör dig lycklig. Jag brukar alltid säga varför ska jag leva för någon annan när den personen att leva för sig själv. Frågan du måste ställa dig är "som bor FÖR MIG?" Och svaret är ingen om du inte lever för dig själv. Slutligen, om det finns några stora personliga saker som bilar, garderober, och andra olika föremål. Om du vill ha en ny bil och din kredit är dåligt starta din egen personliga lilla fond. $ 50 per månad plus alla de dagliga Loose Change i fickan kommer snart lägga upp. Garderober, gå igenom du garderoben och ta ut alla kläder du kan inte passa längre. Ge dom kläderna till välgörenhet det finns andra som kan använda dem mer än du kan, och den går som en bra skatt avskrivning bara be om ett kvitto från var man än doneras till. Kläder som passar men du är inte bär längre kommer aldrig komma tillbaka i stor stil oavsett hur mycket du tror att du ser bra ut i dem. Det du vill göra är att bli av med den gamla röran. Med detta fick nya rummet kommer det att ge dig anledning att gå och handla. Män eller kvinnor som inte vill att se bra ut.


Previous:nothing Next:hur man kan vara där för en kvinna efter hennes missfall

Relaterade artiklar


 • hur man gör Lamaze
 • hur man kan bli av en svampinfektion hos män
 • Vad ger du ett spädbarn för kolik?
 • botemedel för en baby mage virus
 • Vilken är den bästa tiden att göra ett graviditetstest?
 • medicinsk rådgivning om graviditet & hårfärgningsmedel
 • hur man gör en fullständig hem behandling för huvudlöss
 • hur man förebygger dålig andedräkt med korrekt tandhygien
 • hur vet du är nära att vara färdig med klimakteriet
 • process skelettmuskeltillväxten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com