lättnad band för graviditetsillamående

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-28
Att vara gravid kan vara en mycket spännande tid, men de första månaderna kan skriva några kvinnor undrar vad de har fått sig in. Graviditetsillamående är inte alltid förenligt med dess namn. Faktum är att många gravida kvinnor känner illamående inte bara på morgonen, men på eftermiddagen och kvällen också. Men det finns hopp med hjälp av en lättnad band, vilket rekommenderas för mild till måttlig graviditetsillamående

Vad är en lättnad Band?

En lättnad band är ett band som bärs på handleden, som avger mycket låga nivåer av elektriska impulser i kroppen för att hjälpa med symtom på morgonen sjukdom, som omfattar illamående och kräkningar. Det finns flera företag som marknadsför lättnad band, såsom Hivox, AeromedixRX och ReliefBand. Den befrielse Bandet godkändes av FDA i mars 2002.

Så fungerar det

Illamående uppstår när lusten att kräkas blir uppenbar. Detta uppmana händer av en rad skäl, men på gravida kvinnor inträffar på grund av hormonella förändringar som sker i kroppen samt känslighet för lukt. Dessa förändringar upprörd ofta den naturliga rytmen i magen och nerv muskler, vilket i sin tur gör att kvinnan känner att hon vill kräkas. Den elektriska pulsen i relief bandet sänder ett budskap från nerverna i handleden till hjärnan, hjälpa nerverna i och runt magen för att återgå till sin naturliga rytm.

Relief bandet är säker

Den befrielse bandet är drogfri, hormon gratis, och är godkända av FDA. Den enda kända biverkningar till att använda lättnad bandet är att det kan orsaka hudirritation runt handleden där den är sliten. Om detta inträffar, kontakta din läkare innan du fortsätter använda det.

När den skall användas

De flesta gravida kvinnor börjar känna illamående vid cirka sex veckor, men vissa börjar känna symptomen tidigare. Den befrielse band kan användas så snart den första känslan av illamående är uppenbar. Om du har varit gravid innan och kämpade med graviditetsillamående, överväga att få lindring bandet innan symtom på morgonen sjukdom blivit uppenbar. Konsultera dock din läkare innan du påbörjar någon behandling för graviditetsillamående.

hur man får det

Relief bandet produkter kan köpas online och på vissa Drug Stores. De kan också ges som ett recept från din läkare.

Previous:nothing Next:Vad är tecken på alkoholförgiftning?

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra överdriven svettning - 4 steg
 • Fakta om graviditetsillamående
 • Hur påverkar menstruationscykeln vikt?
 • lungproblem i spädbarn
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • skäl att säga nej till rökning
 • biverkningar av Cytotec
 • Hur man använder en självstyrd IRA
 • hur man styr en hosta utan medicinering
 • skälen för magen fett
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com